Tak at mame jaky mame hlavne at nam jezdi a nezlobi...

Moderátor: Blue Lanos

Ale nevim uvazoval jsem ze pujdu tak za dva roky do Evandy ale mos se mi nelibi
 Ale nevim uvazoval jsem ze pujdu tak za dva roky do Evandy ale mos se mi nelibi  tu bych musel hodne doladit...
 tu bych musel hodne doladit...  zato Epika je krasa ale nevim jestli uz bude pro me za prijatelne dukatky....
 zato Epika je krasa ale nevim jestli uz bude pro me za prijatelne dukatky....  

Takova 2,5L 6V to bude jizda
 Takova 2,5L 6V to bude jizda  

A k výmene tak já som taký keď sa mi auto páčí tak sa do neho zalúbim že robím vše pre to aby som ho mal čo najdlhšie už som to písal pre nás je každé auto člen rodiny a teraz je to naša Legyna aj keď naši susedia a ich Evandy sa nám páčia Lega je iná a v našich očiach tá najkrajšia
 A k výmene tak já som taký keď sa mi auto páčí tak sa do neho zalúbim že robím vše pre to aby som ho mal čo najdlhšie už som to písal pre nás je každé auto člen rodiny a teraz je to naša Legyna aj keď naši susedia a ich Evandy sa nám páčia Lega je iná a v našich očiach tá najkrajšia  

Jooo Pehacek je proficek pres LPG vo tom zadna tak ho nesmime moc zlobit a musi se uznat ze i obcas ma v necem pravdu to se musi uznat....
 Jooo Pehacek je proficek pres LPG vo tom zadna tak ho nesmime moc zlobit a musi se uznat ze i obcas ma v necem pravdu to se musi uznat....  

Hele Ros co ty tu tak pozde??Normalne tu nejsi a asi uz mas polnoc,jen vetsinou rano tady pisos.Jinak jasne na pumpe s usmevem na pumparku!!!!
 Hele Ros co ty tu tak pozde??Normalne tu nejsi a asi uz mas polnoc,jen vetsinou rano tady pisos.Jinak jasne na pumpe s usmevem na pumparku!!!!  

Hod ceny lpg u tebe v okoli do tematu ceny lpg...
 Hod ceny lpg u tebe v okoli do tematu ceny lpg... 

. Ale včera se nějak přihodilo, že bylo u pc volno
 . Ale včera se nějak přihodilo, že bylo u pc volno  

. No a ráno píšu pěkně v práci u kávičky a snídaně nikým nerušen
 . No a ráno píšu pěkně v práci u kávičky a snídaně nikým nerušen   

Peha to je odborník na slovo vzatý
 Peha to je odborník na slovo vzatý  

,  jako pán Lórenc
,  jako pán Lórenc  

.
 . 

ale inak v pohode lebo jazdí ako ja čiže pokojne a kludne a Lega mu strašne vyhovuje noa na to že je každý den na cestách tak mu strašne sedí aj automatika
 ale inak v pohode lebo jazdí ako ja čiže pokojne a kludne a Lega mu strašne vyhovuje noa na to že je každý den na cestách tak mu strašne sedí aj automatika  

tak to bolo len tak ja som mu už hovoril aby si s toho nič nerobil lebo viem že vetšinou manuál má zrýchlenie vetšie no a možno ho vážne nepúšťa rýchlejšie aby sa nepoškodila prevodovka
 tak to bolo len tak ja som mu už hovoril aby si s toho nič nerobil lebo viem že vetšinou manuál má zrýchlenie vetšie no a možno ho vážne nepúšťa rýchlejšie aby sa nepoškodila prevodovka  

Jo díky za poznatky
 Jo díky za poznatky  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |