:lol:jo jinak sa Ti tie kola fantasticky lesknú a vyzerajú z určitého úhla ako biele tak že týmto Ti dakujem za to že vidím ako to bude vyzerať a už som sa rozhodl budú bielé
  :lol:jo jinak sa Ti tie kola fantasticky lesknú a vyzerajú z určitého úhla ako biele tak že týmto Ti dakujem za to že vidím ako to bude vyzerať a už som sa rozhodl budú bielé  

Moderátor: Blue Lanos

)trochu ustoupit a snad tuhle investici moje polovička schválí
 )trochu ustoupit a snad tuhle investici moje polovička schválí  . P.S. Bílá kola budou super myslím
 . P.S. Bílá kola budou super myslím 
 jojo taky se na ne chystam az bude casek mam je jak krizovatka -peha- na zimu.
  jojo taky se na ne chystam az bude casek mam je jak krizovatka -peha- na zimu.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |