Ale aj tých 160 vidím tak na poriadnu pokutu. Na úsmev sa moc nespolieham... možno keby som tak mala o 20 menej. Myslím rokov

A potom .... ten vír v nádrži!!!!
Moderátor: Blue Lanos

LIFELIKE píše:Nuž, ja nie som taká bohatá, aby som mohla jazdiť maximálkou, ale občas Kaloska na dialnici prevetrám, aby nezlenivel. Mám však pocit, že cez tých 160km/h sa dostať nevie (v TP je 158 km/h).
Ale aj tých 160 vidím tak na poriadnu pokutu. Na úsmev sa moc nespolieham... možno keby som tak mala o 20 menej. Myslím rokov

(nie je to spojler).
 (nie je to spojler).  vidno jej na fotke necht.
 vidno jej na fotke necht. 
moje osobní zkušenost je, že Kalos je sice žíznivé auto, nicméně při vysokých rychlostech 140-150 není spotřeba nějak extra zvýšená. jel jsem loni do Holandska a zpět s průměrem 7,1 - a podotýkám, že hlavně v Německu jsem nejel pod 140.LIFELIKE píše:Nuž, ja nie som taká bohatá, aby som mohla jazdiť maximálkou, ale občas Kaloska na dialnici prevetrám, aby nezlenivel. Mám však pocit, že cez tých 160km/h sa dostať nevie (v TP je 158 km/h).
Kdybych to sám nezažil tak neuvěřím, ta 1,2ka naprosto nemá problé jít nad 5000ot. v pohodě to dělá 160 i v pořádným krpálu, akorát to už dost papká, ale jednou za čas se tím alespoň umejou ventily:)gusto píše:LIFELIKE píše:Nuž, ja nie som taká bohatá, aby som mohla jazdiť maximálkou, ale občas Kaloska na dialnici prevetrám, aby nezlenivel. Mám však pocit, že cez tých 160km/h sa dostať nevie (v TP je 158 km/h).
cez 160 pojde isto. vravim, ze fotil som pri 4.prevod. stupni a patku sme tam vtedy nestihli dat. navyse som mal nalozenu truhlu, ta ma nejaky odpor vzduchu, isto ho nevylepsuje(nie je to spojler).
pre informaciu : testy rychlosti som robil na manzelke, ja si svoje papiere nenecham zobrat.vidno jej na fotke necht.
1,2 - 53kw. velmi svizny kalosik, som z neho prijemne prekvapkany.
a spotreba:1950km do HR a spat( z toho 120 km pomalicky v uzkych ulickach na ostrove krk) = 7,89 l/100km
ahoj
to Holandsko bych i věřil, protože tam jezdí všichni spořádaně 120, ale 5 litrů na dálnici to je kecJeník píše:No ideal cestovka v Kalosíkovi je 130 - 140. Před výrazným stoupáním to rozjíždím na 150, na konci stoupání mám kolem 120. Rovinka se rozjede na 140. Spotřebu na dálnici mívám kolem 5,0 - 6,5 litru. Když jsem zajížděl tak to bylo 6,8 - 7,2 (Holandské dálnice).
 a frajeřinka
 a frajeřinka 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |