Haha, Ondro, je to předokolka, s tou čtyřkolkou, to tedy nevím, jak by se to technicky řešilo...Ondras píše:Nevím jestli jsem to nepřehlídl, ale už to jezdí jako čtyřkolka, nebo zatím jen předohrab?
Nexia³ Supersport Project
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Reklama
- 
				Ondras
- Kontaktovat uživatele:
Aha, já jsem žil v domění, že to překopáváš komplet na čtyřkolku. Motor ale je původně z Cali 4x4, ne?Ivan píše:Haha, Ondro, je to předokolka, s tou čtyřkolkou, to tedy nevím, jak by se to technicky řešilo...Ondras píše:Nevím jestli jsem to nepřehlídl, ale už to jezdí jako čtyřkolka, nebo zatím jen předohrab?
Btw. stíháš to do srazu v Maníně?
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Podívej se na princip, jakým to mají dělaný Subaru a je toIvan píše:Haha, Ondro, je to předokolka, s tou čtyřkolkou, to tedy nevím, jak by se to technicky řešilo...Ondras píše:Nevím jestli jsem to nepřehlídl, ale už to jezdí jako čtyřkolka, nebo zatím jen předohrab?

Ale já tomu vůbec nerozumím
 Ale já tomu vůbec nerozumím  

Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza

- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
JRD McLAREN píše:Ondro mne furt vrta f hlave Calibra 2.5 V6 4x4
..a aj by som si vedel tu kasnu "prekopat"..
..
len kua to by uz bola fakt "HARDCORE" uprava..
U nás v KE jeden chalan prekopal obyčajné VW Corrado na Corrado 4x4. Corrado 4x4 sa nikdy nevyrábalo. Zadnú časť šasi, podlahu a nápravy implantoval z VW Golf II syncro. Ku všetkému som videl fotodokumentáciu. JE Ojedinelý Kus auta ....

Ak chceš viem Ti na neho dať e-mail kontakt.
  Ak chceš viem Ti na neho dať e-mail kontakt.DAEWOO NEXIA DOHC 1996- moje 1. osobné motorové vozidlo
CITROEN C4 Seduction 2010
Hyundai SANTA FE -T 2,4 16V 2006

CITROEN C4 Seduction 2010
Hyundai SANTA FE -T 2,4 16V 2006
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Já netvrdím, že to 4x4 někdy v budoucnu nebudu realizovat, ale spíše si myslím, že ne. I když před rokem a půl jsem psal to samé i ve vztahu k c20let a podívejte, kde teď jsem  Ostatně ty čtyřkolky u Opela nejsou žádnej zázrak - Mitsubishi EVO to jistí
 Ostatně ty čtyřkolky u Opela nejsou žádnej zázrak - Mitsubishi EVO to jistí  

Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
SANDo, my car is working, just a few modifications need to be done. I hope everything (including braces, changeable turbo pressure etc.) will be done untill the end of August.SANDo píše:As far as I understand Your language
You managed to start the engine ? What is left to be done? I'm very curious how is it going to be working. Good work
Nexia² project
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
no ja som si pri surfovani po nete, nasadil takeho chrobaka do hlavy..ze.az..Ivan píše:Já netvrdím, že to 4x4 někdy v budoucnu nebudu realizovat, ale spíše si myslím, že ne. I když před rokem a půl jsem psal to samé i ve vztahu k c20let a podívejte, kde teď jsemOstatně ty čtyřkolky u Opela nejsou žádnej zázrak - Mitsubishi EVO to jistí
som nasiel "oplieskanu Calibru V6"..
samo aj rozmery podvozku ,elektroschemy a pod..
dokonca som na nemeckom webe nasiel aj "shop" co predava na motory c25xe (V6) supercharger a.k.a. kompressorrr..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov

Opravy vašich plechových miláčikov
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Pánové, tak dnes jsem ujel prvních asi 10 kilometrů a je to naprosto nepopsatelný zážitek. V okamžiku, kdy sepne turbo, zrychlení člověka brutálně zatlačí do sedačky, zakouří se od kol, auto s sebou škube ze strany na stranu a vy máte doslova jen pár vteřin na to, zařadit rychle další převodový stupeň, protože zjišťujete, že otáčky jsou téměř v omezovači. Při puštění plynu turbo odfoukne jako lokomotiva a pak slyšíte, jak se zase sepne. Fakt neuvěřitelné. Pokusím se natočit video. Jsou to první emotivní dojmy z Nexie turbo a věřím, že všechno bude během testovací jízdy fungovat, jak má.

Nexia² project
- congo
- Kontaktovat uživatele:
ivo tak to si viem predstavit ako sa ti to pacilo nakolko som sa vozil na kadete 2,0 turboIvan píše:Pánové, tak dnes jsem ujel prvních asi 10 kilometrů a je to naprosto nepopsatelný zážitek. V okamžiku, kdy sepne turbo, zrychlení člověka brutálně zatlačí do sedačky, zakouří se od kol, auto s sebou škube ze strany na stranu a vy máte doslova jen pár vteřin na to, zařadit rychle další převodový stupeň, protože zjišťujete, že otáčky jsou téměř v omezovači. Při puštění plynu turbo odfoukne jako lokomotiva a pak slyšíte, jak se zase sepne. Fakt neuvěřitelné. Pokusím se natočit video. Jsou to první emotivní dojmy z Nexie turbo a věřím, že všechno bude během testovací jízdy fungovat, jak má.
 a ja som si skoro cvrkol ked som na to slapol
 a ja som si skoro cvrkol ked som na to slapol  )
)Nexia 1.5 16v, SONY CDX-GT 500, Jensen XS1693, Magnat Basstec 225
prekrocil som magicku hranicu 200.000 km

prekrocil som magicku hranicu 200.000 km

- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem si dal testovacích 100 km, objevily se první mouchy, na kterých se bude muset zapracovat a jeví se, že výfuk taky není ideálně udělaný... Nicméně to zrychlení a výkonnostní křivka je brutální, ze srovnatelných aut, která jsem řídil, to můžu přirovnat jedině k Mitsubishi EVO (což je ale čtyřkolka)... Zítra bude testovací jízda č. 2 a potom 14 dní práce na dílně a potom se uvidí, na které sprinty se vydám. Přeju všem fajn víkend. Ivan
P.S. Povozím Vás všechny, bude-li zájem.

P.S. Povozím Vás všechny, bude-li zájem.
Nexia² project
- 
				-peha-
- Kontaktovat uživatele:
Jaj predstav si že toho to mrňosa mel problém poraziť každý na 400 šprinte bol jednotka a to je diesel lenže sa hovorý že najrýchlejší v SR on Ti má dáké vstrekovanie metanolu nebo čo to je a fakt po každej jazde menili gumy to bolo dačo nepredstavitelné lebo mal občas problém držeť stopu a vieš si predstaviť BMW,AUDI,HONDY a.i. ktorým to nandal   

Asi by sis měl nadělat permanentky, protože předpokládám že zájemců o svezení budeš mít víc.
  Asi by sis měl nadělat permanentky, protože předpokládám že zájemců o svezení budeš mít víc.