Takže Rosík to napísal za 1
 Takže Rosík to napísal za 1  

Moderátor: Blue Lanos

ale vubec nestiham. Kazdopadne az skonci tenhle srumec, tak autíčko  dostane novy svicky a kable...
 ale vubec nestiham. Kazdopadne az skonci tenhle srumec, tak autíčko  dostane novy svicky a kable...

Je fakt, že spotřeba oproti benzínu je vyšší o cca 10-20%, tedy s Feldou jezdím za cca 9, tedy 1Km za 1.40.  U Nubi a Legy bude spotřeba tak cca9 - 10. Ale již jsou dneska modernější systémy se vstřikováním.  Já taky vzhledem k cenám benzínu pokukuju po LPG, cena za zařízení Magic je cca 29-31 tis. Kč.  Koukni na veb o LPG . Tam jsou firmy co to montují. Na všechna Daewa je tzv. typová zástavba, tak to zapíší do TP za 10,- (možná se to změnilo) a nikam už nemusíš. V Praze to dělá např. Hlpropan, Neptun Harfa, Autogas Coubal, já jezdím s Feldou k Coubalovi. U LPG je nutnost mít OK zapalování, jinak jsou problémy......
  Je fakt, že spotřeba oproti benzínu je vyšší o cca 10-20%, tedy s Feldou jezdím za cca 9, tedy 1Km za 1.40.  U Nubi a Legy bude spotřeba tak cca9 - 10. Ale již jsou dneska modernější systémy se vstřikováním.  Já taky vzhledem k cenám benzínu pokukuju po LPG, cena za zařízení Magic je cca 29-31 tis. Kč.  Koukni na veb o LPG . Tam jsou firmy co to montují. Na všechna Daewa je tzv. typová zástavba, tak to zapíší do TP za 10,- (možná se to změnilo) a nikam už nemusíš. V Praze to dělá např. Hlpropan, Neptun Harfa, Autogas Coubal, já jezdím s Feldou k Coubalovi. U LPG je nutnost mít OK zapalování, jinak jsou problémy...... 

No a takto keď chceš sekvenciu(ale tu by som do Legy nedával lebo sa to neoplatí pokud nejazdíš dlhšie trasy)tak tam treba rátať s cenou do 30 000 kč ale keby si si dal elektronic tak tam by mala cena byť asi fakt okolo 22 000 kč lebo my to montujeme od 24 000 - 27 000 sk takže je na tebe ako sa rozhodneš
 No a takto keď chceš sekvenciu(ale tu by som do Legy nedával lebo sa to neoplatí pokud nejazdíš dlhšie trasy)tak tam treba rátať s cenou do 30 000 kč ale keby si si dal elektronic tak tam by mala cena byť asi fakt okolo 22 000 kč lebo my to montujeme od 24 000 - 27 000 sk takže je na tebe ako sa rozhodneš  

Ale LPGčko je fakt fantastická vec hlavne s pohladu spotreby a to nevravím o dalších pozitívách
 Ale LPGčko je fakt fantastická vec hlavne s pohladu spotreby a to nevravím o dalších pozitívách 
 .Za ten rok a pul co ji mám, tak mám průměr 30.000km/rok tudíž ten plyn by se mi na 100% vyplatil. Nejezdím delší trasy přes rok tak max. 170km - jedině přes léto nebo zimu, když jedu do zahraničí. Proto si chci nechat poradit od vás kdo s tím máte zkušenosti jestli investovat do vicebodového - což bych nerad pokud stojí víc, ale zase nechci aby mi prasklo to plastový potrubí, jak psal Richard. Peho vy když to montujete, tak máš nějakou zkušenost s tím že by to mohlo prasknout? Jaky systém máš v Leganze ty?  Díky za odpověd do konce července bych totiž ten plyn chtěl v autě nejpozději mít, abych mohl jet levně na dovolenou
 .Za ten rok a pul co ji mám, tak mám průměr 30.000km/rok tudíž ten plyn by se mi na 100% vyplatil. Nejezdím delší trasy přes rok tak max. 170km - jedině přes léto nebo zimu, když jedu do zahraničí. Proto si chci nechat poradit od vás kdo s tím máte zkušenosti jestli investovat do vicebodového - což bych nerad pokud stojí víc, ale zase nechci aby mi prasklo to plastový potrubí, jak psal Richard. Peho vy když to montujete, tak máš nějakou zkušenost s tím že by to mohlo prasknout? Jaky systém máš v Leganze ty?  Díky za odpověd do konce července bych totiž ten plyn chtěl v autě nejpozději mít, abych mohl jet levně na dovolenou  .
 . Ikdyby stal litr V-Power 50 korun tak me to nedonuti "znicit" auto plynem...
  Ikdyby stal litr V-Power 50 korun tak me to nedonuti "znicit" auto plynem... 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |