/ zabera vela miesta/
 / zabera vela miesta/1. Slovensko-český zraz - Manínska tiesňava - bazár
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Scorpion.11, Poky Ul
- simone
- Kontaktovat uživatele:
1. Slovensko-český zraz - Manínska tiesňava - bazár
mam na predaj riadiacu jednotku a hlavu na nexiu 8V a môj subwoofer  / zabera vela miesta/
 / zabera vela miesta/

/ zabera vela miesta/
 / zabera vela miesta/Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500

maxi skuter Kymco Xciting 500
- Reklama
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Přátelé, mám možnost sehnat (kdykoliv) návody - takové ty zelené knížečky, které jsme měli a máme v kastlíku - k Daewu Matiz, Lanos, Nubira, Leganza. 1ks = 200 Kč...
potom by tu byla možnost čepic - kšiltovek s obrázkem Matize - pod ním je logo dealera....spíš pro Matizáky:-)
dále čajové hrníčkay (ten klasický tvar válce s ouškem s logem Daewoo a logem dealera..
...měl by někdo zájem na srazu? Nějak odpoledne, nebo večer to nafotím a hodím se fotky...
Případně by nebyl problém je kdykoliv později poslat poštou, kdo nejede třeba na sraz.

potom by tu byla možnost čepic - kšiltovek s obrázkem Matize - pod ním je logo dealera....spíš pro Matizáky:-)
dále čajové hrníčkay (ten klasický tvar válce s ouškem s logem Daewoo a logem dealera..
...měl by někdo zájem na srazu? Nějak odpoledne, nebo večer to nafotím a hodím se fotky...
Případně by nebyl problém je kdykoliv později poslat poštou, kdo nejede třeba na sraz.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza

- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Prodám 14" poklice originál Daewoo. Kdyby měl někdo zájem, tak bych to mohl dovézt na sraz. Válejí se mi ve sklepě.  

A pak bych ještě měl tuningovou masku na Lanose i s tahokovem. Pokud bude zájem, můžu hodit foto.

A pak bych ještě měl tuningovou masku na Lanose i s tahokovem. Pokud bude zájem, můžu hodit foto.
Daewoo Lanos 1,6 16v -  Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z    ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Takže můžu nabídnout čepici

a tyto manuály - každý je asi ještě máte v kastlíku:-)

Na ceně čepice bychom se nějak dohodli, resp. já bych se domluvil s dealerem.....manuály prodává za pevnou cenu 200 Kč.
Potom tu byl dotaz na hrníčky...sám jsem ho neviděl, ale po domluvě s dealerem bychom nějakou cenu vymysleli....bohužel nevím barvu ani způsob provedení loga....ale předpokládám, že je bílý s nápisem Daewoo Motors a asi i nápisem dealera.

a tyto manuály - každý je asi ještě máte v kastlíku:-)

Na ceně čepice bychom se nějak dohodli, resp. já bych se domluvil s dealerem.....manuály prodává za pevnou cenu 200 Kč.
Potom tu byl dotaz na hrníčky...sám jsem ho neviděl, ale po domluvě s dealerem bychom nějakou cenu vymysleli....bohužel nevím barvu ani způsob provedení loga....ale předpokládám, že je bílý s nápisem Daewoo Motors a asi i nápisem dealera.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza

- alvin
- Kontaktovat uživatele:
ak by je niekto z Vás,čo zajtra prídete,tiež zberateľ prospektov,beriem tam zopár,čo mám dvojmo na výmenu,a naopak mal by som veľký zááujem o prospekt samotného Matízka,ten mi chýba v zbierke.
o.i.beriem aj tú smerovku na RTO,čo Jiří Bad o ňu bol prjavil záujem,mne len zavadzia v skrini ,v Prahe  určite skôr nájde odbyt,ja som ju len zachránil pred istým zošrotovaním,slúžila ako signálka na vstrekolise čo ide do šrotu.
 ,v Prahe  určite skôr nájde odbyt,ja som ju len zachránil pred istým zošrotovaním,slúžila ako signálka na vstrekolise čo ide do šrotu.

o.i.beriem aj tú smerovku na RTO,čo Jiří Bad o ňu bol prjavil záujem,mne len zavadzia v skrini
 ,v Prahe  určite skôr nájde odbyt,ja som ju len zachránil pred istým zošrotovaním,slúžila ako signálka na vstrekolise čo ide do šrotu.
 ,v Prahe  určite skôr nájde odbyt,ja som ju len zachránil pred istým zošrotovaním,slúžila ako signálka na vstrekolise čo ide do šrotu.DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias  "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti  2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L