To by se dojíždělo do práce..
  To by se dojíždělo do práce.. 
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Ivo to já bych strašně rád,ale vysvětluj to šéfovi,on takový pochopení nemá,Ivo R. píše:Když budete jezdit na srazy, tak to budete vědět hnedlePetr Soukup píše:Ještě mě napadá,nechodila jsi třeba bruslit na Štvanici? Já tam dělal asi 5 let pořadatele,jinak už nevím odkud by jsme se mohli znát.Jana_ píše: Bydlela jsem na okraji-v Letňanech, ale každý den jsem byla v centru Prahy, kam jsem jjezdila do školy.Ale prostě mi podle fotky jseš povědomej

ale jinak je fajn.Jo a k tomu obrázku,vždyt je to vlastně Opel GT.
 ale jinak je fajn.Jo a k tomu obrázku,vždyt je to vlastně Opel GT. 

Tak to ti ani nebudu říkat co on si myslí o vozech Daewoo.Ivo R. píše:Šéfa vezmi sebou,aby viděl pořádná auta.

A ten sporťák se mě líbí více se znakem DAEWOO.
http://www.gmdaewoo.co.kr/kor/index.jsp
 On je ulítlej na Koktáfky a vůbec na vše co má okřídlenou slepici ve znaku.
 On je ulítlej na Koktáfky a vůbec na vše co má okřídlenou slepici ve znaku.  Bylo by to zajímavé,kdyby takový sporták měl znak daewoo. Jo jen pro info,jdu do práce i zítra.
 Bylo by to zajímavé,kdyby takový sporták měl znak daewoo. Jo jen pro info,jdu do práce i zítra.  

Nic si z toho nedělej, já takéPetr Soukup píše:Tak to ti ani nebudu říkat co on si myslí o vozech Daewoo.Ivo R. píše:Šéfa vezmi sebou,aby viděl pořádná auta.

A ten sporťák se mě líbí více se znakem DAEWOO.
http://www.gmdaewoo.co.kr/kor/index.jspOn je ulítlej na Koktáfky a vůbec na vše co má okřídlenou slepici ve znaku.
Bylo by to zajímavé,kdyby takový sporták měl znak daewoo. Jo jen pro info,jdu do práce i zítra.

A kam si chodila?Jana_ píše:Tak lámat si dobrovolně nohy jsem nikdy nechodilaPetr Soukup píše:Ještě mě napadá,nechodila jsi třeba bruslit na Štvanici? Já tam dělal asi 5 let pořadatele,jinak už nevím odkud by jsme se mohli znát.

No já myslím třeba za zábavou atd.
 No já myslím třeba za zábavou atd. 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |