Moderátor: Blue Lanos

Taky jeste i co se udrzby a cistoty je kuze bezkonkurencni...
 Taky jeste i co se udrzby a cistoty je kuze bezkonkurencni... 

Jinak par prikladu joo ktere se podobaji dani haadr potahu na kuzi.Priplatit za hlinikace a sundat je at se neposkodi a jezdit na plechacich,priplatit za klimu a nepouzivat ji at se neopotrebi a neni s ni udrzba,priplatit za mlhovky ale nerozinat abych nahodou nespalil zarovku atd atd....
 Jinak par prikladu joo ktere se podobaji dani haadr potahu na kuzi.Priplatit za hlinikace a sundat je at se neposkodi a jezdit na plechacich,priplatit za klimu a nepouzivat ji at se neopotrebi a neni s ni udrzba,priplatit za mlhovky ale nerozinat abych nahodou nespalil zarovku atd atd....  

Jinak v klidu jak vsak si tam dejte cokoliv ja v tom jezdit nebudu...
 Jinak v klidu jak vsak si tam dejte cokoliv ja v tom jezdit nebudu... 

A k tomu všetkému tomáš tak každému sa páčí dačo iné a darmo mudruješ mne sa páčí strakatá dokonca aj keby som dal poťahy budú strakaté lebo si myslím že má každý nárok na to čo sa mu páči čiže koža je pekná ale po mojich skúsenostiach (potvrdí aj moja ženuška)už nikdy více ako hovorým ale tým ju nezavrhujem lebo keď sa to dakomu páči a vyhovuje som za lebo je to pekné no proste mám iný vkus a dobre sa cítim v tom čo tam mám
 A k tomu všetkému tomáš tak každému sa páčí dačo iné a darmo mudruješ mne sa páčí strakatá dokonca aj keby som dal poťahy budú strakaté lebo si myslím že má každý nárok na to čo sa mu páči čiže koža je pekná ale po mojich skúsenostiach (potvrdí aj moja ženuška)už nikdy více ako hovorým ale tým ju nezavrhujem lebo keď sa to dakomu páči a vyhovuje som za lebo je to pekné no proste mám iný vkus a dobre sa cítim v tom čo tam mám  

Za to jak jsem jiz napsal ty Slamove jsou fakt pekne...
 Za to jak jsem jiz napsal ty Slamove jsou fakt pekne... 

A s tým strakatým nehnevaj sa ale som trocha starší a mám aj svôj názor tak že neviem prečo by som ho mal meniť mne keď sa dačo páči tak to nevnucuju druhým
 A s tým strakatým nehnevaj sa ale som trocha starší a mám aj svôj názor tak že neviem prečo by som ho mal meniť mne keď sa dačo páči tak to nevnucuju druhým   Jo a ten vysávač zvyknú mať aj na pumpe vono otrieť sedačky handrou ješte neznamená že máš čisto-šmudlo
 Jo a ten vysávač zvyknú mať aj na pumpe vono otrieť sedačky handrou ješte neznamená že máš čisto-šmudlo  

:lol:Apropó k poťahom tak už pomali idem dávať aj ja ale nebudú strakaté ale sivé dvojfarebné len potrebujem prispôsobiť aj čalônenie dverí  a bude to špica
  :lol:Apropó k poťahom tak už pomali idem dávať aj ja ale nebudú strakaté ale sivé dvojfarebné len potrebujem prispôsobiť aj čalônenie dverí  a bude to špica  

Jinak tam pozdravu a pak sup sem foto...
 Jinak tam pozdravu a pak sup sem foto... 
Ja myslim, ze takto to bylo s vetsinou z nas. Ja taky jen tak nezavazne brouzdal inetem, koukal na auta podle cenoveho stropu a najednou jsem uvidel Leganzu a aniz bych predtim o ni neco slysel (nebo o jakemkoliv DAEWOO), za hodinu uz jsem si pro ni jel! Proste neslo odolat....Patrick píše:Jsem rád,že jsem se spravně rozhodl mezi dvěma Auty.Vybíral jsem Passata B5 a Leganzu,ale Leganza mně zaujala na první pohled.

To ano, ale dokud je to auto za vylohou v autosalonu!Hanzy píše:Vemu to takhle priklad:Koupim si auto u Leganzy byl priplatek za kuzi 50000kc auto vypada v kuzi o mnohem lip a luxusneji
 Mam praktickou zkusenost a podle me je to akorat neprakticka hruza - v zime studi, v lete pali, furt vrze a hlavne vzapeti popraska, coz nevypada ani lip a natoz luxusne... Bracha mel bilyho Fiata Cromu 2L benzinovy turbo, interier byl v cerne, takze ty svetle praskance a vydrena seda mista pusobila spis hnusne nez luxusne.
 Mam praktickou zkusenost a podle me je to akorat neprakticka hruza - v zime studi, v lete pali, furt vrze a hlavne vzapeti popraska, coz nevypada ani lip a natoz luxusne... Bracha mel bilyho Fiata Cromu 2L benzinovy turbo, interier byl v cerne, takze ty svetle praskance a vydrena seda mista pusobila spis hnusne nez luxusne. 
U tech mych potahu byl tusim v baleni i samolepici protikus na ten suchy zip, kterym se napr. vypinaly sedaky... Anebo lepidlo to hold jisti.Hanzy píše:Jinak nevim i tak nevim ale na te kuzi jak se ty potahy budou chovat,myslim ze to bude klouzat a nebude to ono.

No nevim, jak pro Tebe, ale me prijdou 2 minuty vysavani za desetikacku u pumpy vyrazne mene narocnejsi, nez vedle vysavani jeste pravidlene konzervovat, promazavat a lestit, aby se ta kuze sama nerozpadla.Hanzy píše:jeste i co se udrzby a cistoty je kuze bezkonkurencni...
 BTW na textilni sedacky existuje takova pena ve spreji (ktera kupodivu funguje), kde staci nastrikat a vyklepat a je to - na mych svetlych castechch si poradi i s flekem od smiru (prase v pneuservisu, co vylezlo z pod auta a v tech monterkam mi slo drze preparkovat moje auticko!
 BTW na textilni sedacky existuje takova pena ve spreji (ktera kupodivu funguje), kde staci nastrikat a vyklepat a je to - na mych svetlych castechch si poradi i s flekem od smiru (prase v pneuservisu, co vylezlo z pod auta a v tech monterkam mi slo drze preparkovat moje auticko!  )
)| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |