..za rychle odpovede dsakujem dnes mam vonlo chcem sa do toho pustit
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
 ..ako zistim ci mam spravne vymedzenu vuli loziska?zda sa mi ze mi to neako suchoce tam asi som moc dotiahol tu skrutku na naboji co zatiahnem nou bubon.Ako zistim ci mam alebo spravne vymezim tu vuli loziska diki vopred.
 ..ako zistim ci mam spravne vymedzenu vuli loziska?zda sa mi ze mi to neako suchoce tam asi som moc dotiahol tu skrutku na naboji co zatiahnem nou bubon.Ako zistim ci mam alebo spravne vymezim tu vuli loziska diki vopred. 
 )a mám sádru, tak skúste trocha teoretizovať
 )a mám sádru, tak skúste trocha teoretizovaťZdarec ne je to nic vazne....Mas len povolenu maticu naboja, pravdepodobne ti z matice vypadla zavlacka co isti aby sa matica nepovolila a casom sa ti povolila...Takze daj dole koleso a presne zo stredu brzdoveho bubna vypac taky okruhly pliesok srobovakom...a pod nim najdes tu maticu a len ju dotiahni a cez nu daj novu zavlacku su tam dierky v matici....len pozor! - dotiahni to slabo, len tak aby sa bubon uz nekyval....ak to dotiahnes silnejsie tak ti oddide lozisko skoro a sa ti bude prehrievat to tam hned....takze jemne dotiahnut! len vymedzit volu v kolese aby sa nekyvalo...na niektorych nexiach som to videl tak dotiahnute ze rukou som to v pohode odkrutil tu maticu.......foker píše:Ahoj ludia.Skúste mi poradiť,pri trocha intenzívnejšom brzdení mi niečo búcha pri pravom zadnom kolese.Pomykal som kolesom a má vôlu ako keby neboli dotiahnuté šróby.Samozrejme sú,takže chyba musí byť niekde v náprave.Žeby ložiská?Neviem to teraz rozobrať,mal som totiž úraz v robote(karbina teda zvíťazila v boji s rukou)a mám sádru, tak skúste trocha teoretizovať
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |