, idem testovať...  ale dufam, že to bude aspoň podobne tym 100w ziarovkam, ked ste ich tu tak vychvalili...
 , idem testovať...  ale dufam, že to bude aspoň podobne tym 100w ziarovkam, ked ste ich tu tak vychvalili...  
Moderátor: Blue Lanos

Už som si ich objednal a aké máte žiarovky v dialkových svetlách?.Máte každý svetlá s motorčekmi nastavitelné, aké mate paraboly mne sa vidí, že moje ľavé svetlo svieti trocha na prd.Tak som si objednal aj tie Osram90% tak a tie silvestar 50% dám do dialkových a porovnám.
 Už som si ich objednal a aké máte žiarovky v dialkových svetlách?.Máte každý svetlá s motorčekmi nastavitelné, aké mate paraboly mne sa vidí, že moje ľavé svetlo svieti trocha na prd.Tak som si objednal aj tie Osram90% tak a tie silvestar 50% dám do dialkových a porovnám. 

V mlhovkách bývají obvykle H3 55Watů.janodvt píše:sewaste daewaci, ja mam teraz osram + 50 ale nic moc tak idem nahodit naspät 100W, tak by ma zaujimalo ake su vlastne ziarovky dole v hlovkach, ked sa mi zvysia osramy
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |