Imobilizér.
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- 
				Ondras
- Kontaktovat uživatele:
Bezdrátové zapojeníRobert píše:Jak to? Copak tam ma zajimaveho??
 Asi bluetooth
 Asi bluetooth  
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Imobilizér.
Už jsem na to přišel. Nefunguje imobilizér s by-pass modulem. Stane se něco když budu pomocí relátka přepínat originální cívku imobilizéru s cívkou  by-passu ? Hodnota impedance atd.

Lacetti S.W. 2.0 16V TCDi, mint green, r. v. 2008, Magicar M100AS, Panasonic CQ-VX100N.

Záruka.
S tím By-passem jsem to vyřešil, ale dík. Záruku už určitě nemám. Po montáži centrálního zamykání, alarmu Magicar 9000A s dálkovým startem a elektrického otevírání pátých dvéří si nic jiného nezasloužím. I když na to mám živnosťák, autorizovaný nejsem.   Ale na svým si to člověk udělá pečlivěji.
  Ale na svým si to člověk udělá pečlivěji.  

Lacetti S.W. 2.0 16V TCDi, mint green, r. v. 2008, Magicar M100AS, Panasonic CQ-VX100N.

To je taky pravda, ale precejenom ta zaruka se sikne, ne? To otvirani patych dveri by se mi taky siklo...kolik stoji ten elektromagnet + ty vecicky k dalk. ovladani?
Chystam se ted dat Matizka do elektriky.
BTW: Chtel jsem nechat zavarit kliky a dat tam elektromagnety, ale policajti a na STK jsou na to vylozene vysinuti

Chystam se ted dat Matizka do elektriky.

BTW: Chtel jsem nechat zavarit kliky a dat tam elektromagnety, ale policajti a na STK jsou na to vylozene vysinuti

Jinak se vše prodraží.
 Jinak se vše prodraží.