Vo ventilatoroch mam listy
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- 
				Vojtobiker
- Kontaktovat uživatele:
Vo ventilatoroch mam listy
Caute zdravim vsetkych Ked zapnem ventilator na mojej nexii tak listy ktore sa nafukali z vonku a su zaseknute v trubici tak vsetky sa mi prisaju na mriezky z vnutra. Neviete mi prosim poradit jak to mam vycistit prosimmm 

- Reklama
Takze pre vsetkych, koho trapia listky a iny podobny bordel vo ventilacii: MADE BY SCORPION:   https://www.nexiaclub.com/navod-na-vyro ... e-vzduchu/

- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vo ventilatoroch mam listy
Ja to ,smrteľne vážne, vytiahnem spod tej mriežky na pumpe vysavačom,keď vysávam interiérVojtobiker píše:Caute zdravim vsetkych Ked zapnem ventilator na mojej nexii tak listy ktore sa nafukali z vonku a su zaseknute v trubici tak vsetky sa mi prisaju na mriezky z vnutra. Neviete mi prosim poradit jak to mam vycistit prosimmm
 ,už som to popisoval v sekcii o Matizoch.
 ,už som to popisoval v sekcii o Matizoch.DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias  "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti  2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L

Re: Vo ventilatoroch mam listy
No, da sa aj tak, ale lacnejsie je zapnut ventilaciu na plno a vsetky okienka (fukare) zatvorit orem toho jedneho (ktore chcem vycistit od tych listov) a nejakou tenkou palickou pomoct ten list rozdrvit aby ho vyfuklo von, takto prejst vsetky vyduchy, ale davat si pozor na ocialvin píše:Ja to ,smrteľne vážne, vytiahnem spod tej mriežky na pumpe vysavačom,keď vysávam interiérVojtobiker píše:Caute zdravim vsetkych Ked zapnem ventilator na mojej nexii tak listy ktore sa nafukali z vonku a su zaseknute v trubici tak vsetky sa mi prisaju na mriezky z vnutra. Neviete mi prosim poradit jak to mam vycistit prosimmm,už som to popisoval v sekcii o Matizoch.
 .
 . Hele a dúfam že máš hasičák
 Hele a dúfam že máš hasičák 

Ať přijedu na loděnici nebo na letiště, tak přes "mřížky" musím mít hadr, jinak bych se nedočistil. Takový maličký listy z vrby se dostanou všude. Jinde než pod stromy se parkovat bohužel nedá.
 Ať přijedu na loděnici nebo na letiště, tak přes "mřížky" musím mít hadr, jinak bych se nedočistil. Takový maličký listy z vrby se dostanou všude. Jinde než pod stromy se parkovat bohužel nedá.