Vďaka za akékoľvek odpoveďe a rady.

Moderátor: Blue Lanos

Jinak to zistíš tak že v kabíne pod loketnou operkou odpojíš laná a odpojíš je aj na brzde (ide to dobre lebo ak povolíš lanko tak vzadu je jenom zaháknuté) no a musí chodiť uplne volne žiadne drhnutie .
 Jinak to zistíš tak že v kabíne pod loketnou operkou odpojíš laná a odpojíš je aj na brzde (ide to dobre lebo ak povolíš lanko tak vzadu je jenom zaháknuté) no a musí chodiť uplne volne žiadne drhnutie .  Jo blanko z predu ak nemusíš tak nevyberaj proste si bovden zajisti lebo to dosť blbo ide naspeť ale ani to nie je horor dá sa to
 Jo blanko z predu ak nemusíš tak nevyberaj proste si bovden zajisti lebo to dosť blbo ide naspeť ale ani to nie je horor dá sa to   Jo ono sa to dá zistiť aj vizuálne ale to nie je isté proste pod operkou pozri ako Ti pri povolenej brzde stoja lanka a musie byť rovnaké keď jedno z nich bude akoby smerom dozadu tak to je vadné
 Jo ono sa to dá zistiť aj vizuálne ale to nie je isté proste pod operkou pozri ako Ti pri povolenej brzde stoja lanka a musie byť rovnaké keď jedno z nich bude akoby smerom dozadu tak to je vadné 

Tak ja jsem nastesti ten prvni pripad, kdyz ji mam zatazenou na 3 zuby, tak se ani nerozjedu!Richard píše:Palikx tam také psal a dle něj je to celý blbě a buď to brzdí jako blázen, nebo skoro vůbec ne
 Ale je fakt, ze kdyz jsem auto koupil, tak rucka nefungovala defacto vubec, takhle mi to tehdy spravili v servisu...
 Ale je fakt, ze kdyz jsem auto koupil, tak rucka nefungovala defacto vubec, takhle mi to tehdy spravili v servisu... 

Len je pravda že som najprv málem objednal nové obloženie ale v servise mi povedali že už bolo menené no a vtedy som nvedel pochopiť prečo to nebrzdí až som s pomocou členou tohoto fóra došiel že to sú lanovody a od tej doby parádička
 Len je pravda že som najprv málem objednal nové obloženie ale v servise mi povedali že už bolo menené no a vtedy som nvedel pochopiť prečo to nebrzdí až som s pomocou členou tohoto fóra došiel že to sú lanovody a od tej doby parádička  

Ale mám ešte jeden problém, svieti mi kontrolka ručnej brzdy. Myslel som si, že je to spínač, ale ten je dobrý. Ide ten kábel zo spínača rovno do prístrojovky? Ak hej, potom mám asi kdesi seknutú izoláciu, lebo stále píska zo zemou a potom stále svieti kontrolka.
 Ale mám ešte jeden problém, svieti mi kontrolka ručnej brzdy. Myslel som si, že je to spínač, ale ten je dobrý. Ide ten kábel zo spínača rovno do prístrojovky? Ak hej, potom mám asi kdesi seknutú izoláciu, lebo stále píska zo zemou a potom stále svieti kontrolka. 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |