Moderátoři: Blue Lanos, pejee

,aj z ciest hlásia kovbojky,ešteže nikam nemusíme cestovať.
 ,aj z ciest hlásia kovbojky,ešteže nikam nemusíme cestovať. 

cesta do Rumburku perfekt sucho pohoda. No a když jsem se před druhou začal vracet tak pěkná chumelenice
  cesta do Rumburku perfekt sucho pohoda. No a když jsem se před druhou začal vracet tak pěkná chumelenice  První kamiony už samozřejmě před Studánkou.Když jsem jel dolú na Jiřetín tak už protisměr stál.Já teda vykvaltoval a radši přibržďoval.Ono u předního náhonu není nejlepší brzdit na sněhu motorem.No a nahoru na Šébr plno.Nechápu tiráky až když stojej a zatarasej cestu tak začnou nasazovat řetězy !!!I když já to samý ale mám dobrý zimáky tancovalo to ale projeli jsme ale když by jsme museli zastavit tak nevím nevím .Jinak u nás těch 10-15 dopadlo a teplota někde kolem nuly.
 První kamiony už samozřejmě před Studánkou.Když jsem jel dolú na Jiřetín tak už protisměr stál.Já teda vykvaltoval a radši přibržďoval.Ono u předního náhonu není nejlepší brzdit na sněhu motorem.No a nahoru na Šébr plno.Nechápu tiráky až když stojej a zatarasej cestu tak začnou nasazovat řetězy !!!I když já to samý ale mám dobrý zimáky tancovalo to ale projeli jsme ale když by jsme museli zastavit tak nevím nevím .Jinak u nás těch 10-15 dopadlo a teplota někde kolem nuly.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |