tak co stim proste jsem do toho zabudoval diody
  tak co stim proste jsem do toho zabudoval diody   a je to vcelku i takove modernejsi a vzhled je taky super blinkr vsice zustal original ale taky dobry takze kazda stana obsahuje 20ks diod je to obrisovka a zaroven zari jako brzdovky a hlavne to vyresilo muj problem s castou vymenou zarovek
 a je to vcelku i takove modernejsi a vzhled je taky super blinkr vsice zustal original ale taky dobry takze kazda stana obsahuje 20ks diod je to obrisovka a zaroven zari jako brzdovky a hlavne to vyresilo muj problem s castou vymenou zarovek  

,....ja mam lanosa pomaly 10 rokov a okrem prednych svetiel a osvetlenia spz som nemenil nic
 ,....ja mam lanosa pomaly 10 rokov a okrem prednych svetiel a osvetlenia spz som nemenil nic    ,...asi nejaky podareny kus...,..ale nemoze to byt zle stymi diodami ....skus fakt prihodit aj nejake foto
 ,...asi nejaky podareny kus...,..ale nemoze to byt zle stymi diodami ....skus fakt prihodit aj nejake foto  

Asi před rokem za mnou příšel jeden hoch a chtěl "udělat světla " z diod LED. Ani přes moje varování, si nedal říct a přinesl odněkud světla a do nich jsem mu to zabudoval. Světelný efekt byl vynikající. Pak přišlo na technickou kontrolu a bylo vymalováno. Musel tam dát stará homologovaná světla, prošel a zase to měnil.
 Asi před rokem za mnou příšel jeden hoch a chtěl "udělat světla " z diod LED. Ani přes moje varování, si nedal říct a přinesl odněkud světla a do nich jsem mu to zabudoval. Světelný efekt byl vynikající. Pak přišlo na technickou kontrolu a bylo vymalováno. Musel tam dát stará homologovaná světla, prošel a zase to měnil.  par krat do roka odidu, netusim ci tam je nejaky zly kontakt alebo co...
 par krat do roka odidu, netusim ci tam je nejaky zly kontakt alebo co... ale svoje originalne nemam odvahu napokus zničiť
  ale svoje originalne nemam odvahu napokus zničiť