Konecne jsem ji sehnal, zlatej usteckej Globus...
 a to jsem tam na ni koukal uz posledne, jenom mi nedoslo, ze by to mohla bejt ona
 a to jsem tam na ni koukal uz posledne, jenom mi nedoslo, ze by to mohla bejt ona  ) ted uz jenom zjistit figl, jak ji tam dostat a budu maximalne spokojenej
) ted uz jenom zjistit figl, jak ji tam dostat a budu maximalne spokojenej  
Moderátor: Blue Lanos
Konecne jsem ji sehnal, zlatej usteckej Globus...
 a to jsem tam na ni koukal uz posledne, jenom mi nedoslo, ze by to mohla bejt ona
 a to jsem tam na ni koukal uz posledne, jenom mi nedoslo, ze by to mohla bejt ona  ) ted uz jenom zjistit figl, jak ji tam dostat a budu maximalne spokojenej
Uplně normáln3oklan píše:Konecne jsem ji sehnal, zlatej usteckej Globus...vojtasUL píše:tak co nějakej tuning shop, tam se cena týhle antény pohybuje max do 200n3oklan píše: marne objizdim supermarkety, jeste jsem na ni nenarazil
AutoKelly to asi jisti
 musíš sehnat matku aby pasovala na ten spodek antény a trochu upilovat
 musíš sehnat matku aby pasovala na ten spodek antény a trochu upilovat  já bych ti nafotil jak sem to udělal , ale asi bych jí tam asi nedal zpátky
 já bych ti nafotil jak sem to udělal , ale asi bych jí tam asi nedal zpátky 
 tak to bude docela masakr
 tak to bude docela masakr  tak to asi necham na "velkou letni prestavbu"
 tak to asi necham na "velkou letni prestavbu"  
prakticky nicvojtasUL píše:ooo co si máme představit pod velkou letní přestavbou ?
 jenom trochu stylingu
 jenom trochu stylingu  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |