teplota motora
Moderátor: Blue Lanos
teplota motora
Cavte. V poslednych dnoch som si vsimol taku vec ze rucicka teploty motora neukazuje taku hodotu ako vzdy predtym. Predtym, ci bolo leto alebo zima mi rucicka vystupila kusok pred druhu ciarku a tak to bolo ci som motor vytacal alebo som isiel normalne. Ale v poslednych dnoch mi rucicka vystupi milimeter nad prvu ciarku a dokocna som si vsimol ze pri rovnomernej jazde dokonca malicko kolise. cize motor nema taku teplotu ako obycajne. v com by to podla vas mohlo byt?

LANOS 1,5S 5-dver. hatchback, modrá metalíza

- Reklama
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
nejdriv se podivej jestli nemas zaoxidovany konektor, na cidle teploty se to stava bezne, hledej jednokabelovy cidlo.

Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech

ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
 No já bych to tipoval na termostat. Pokud by bylo zoxidované čidlo,budík by neukazoval nic, nebo zmatečné údaje. Pokud teplota "kolísá" , ručička jde nahoru a dolů a teplota motoru poklesla,  je to téměř neklamný znak, že termostat nepracuje jak má!
 No já bych to tipoval na termostat. Pokud by bylo zoxidované čidlo,budík by neukazoval nic, nebo zmatečné údaje. Pokud teplota "kolísá" , ručička jde nahoru a dolů a teplota motoru poklesla,  je to téměř neklamný znak, že termostat nepracuje jak má!  

NEXIA DOHC 16V  GTX  3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.

KALOS 1,2.,Klíma.