Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Tak to já mám doma ještě mezi stupeňSlam píše:OK, jste pozorni pozorovatele...Tyhle "fotky" jsou nejlepsi dukaz toho, co je vlastne novy Chevy zac a ze co vypada jako fotka, jsou jen rozmarile hratky ve .........
 uvnitř Daewoo a venku maska, kola Daewoo a všechny popisky a znak Chevrolet. Napřed jsem si myslel že to udělal až dovozce ale objevil jsem stejné modely i v Německu.
  uvnitř Daewoo a venku maska, kola Daewoo a všechny popisky a znak Chevrolet. Napřed jsem si myslel že to udělal až dovozce ale objevil jsem stejné modely i v Německu.Zjevne ten rebranding probihal hodne prekotne a na etapy!PEZ píše: Tak to já mám doma ještě mezi stupeňuvnitř Daewoo a venku maska, kola Daewoo a všechny popisky a znak Chevrolet. Napřed jsem si myslel že to udělal až dovozce ale objevil jsem stejné modely i v Německu.

Však jo, já to beru-peha- píše:To bolo ako pochvala lebo to tam vyzerá velmi pekne je to krásná scenéria

Fiat Uno to neni ale je to Maluch...Ivoš píše:Hmmm, tak to jsi mi nepomohl...mě blbne zobrazování obrázků...třeba auto, co koupil Peháček holkám znám jen podle interiéru.....podle toho si myslím, že to je Fiat Uno...ale jinak nevím nic

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |