Co na to místní servisáci ? Měnil je už někdo ? Připadá mi to strašně brzy a strašně drahý.
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Obě auta jsou rodinný, takže to platili rodiče, ale myslím, že to byly obě....koneckonců by bylo divný, kdyby nechali jedno starý a jedno dali úplně nový....původně chtěli stočit kotouče, ale ael pak je měnili....
 Obě auta jsou rodinný, takže to platili rodiče, ale myslím, že to byly obě....koneckonců by bylo divný, kdyby nechali jedno starý a jedno dali úplně nový....původně chtěli stočit kotouče, ale ael pak je měnili.... Předpokládam že to je ono.  Od pohledu (sem ondoň na tyhle věci) je asi destička nalepená pořád na kotouči. Ale netahne to nikam a brzdí to normálně. Divný je že sem nechal šlapat na místě mladou na brzdy i zatahovat ručku a nikde sem nezaznamenal žádnej pohyb čehokoliv. Myslim ani na předních brzdách, prostě nikde. Ono to brzdí a hejbe se někde, kde to neni vidět ?
  Předpokládam že to je ono.  Od pohledu (sem ondoň na tyhle věci) je asi destička nalepená pořád na kotouči. Ale netahne to nikam a brzdí to normálně. Divný je že sem nechal šlapat na místě mladou na brzdy i zatahovat ručku a nikde sem nezaznamenal žádnej pohyb čehokoliv. Myslim ani na předních brzdách, prostě nikde. Ono to brzdí a hejbe se někde, kde to neni vidět ?Mne vypocitali 8500.- Sk za nove zadne platnicky a celusti na pravej strane, tak som sa im podakoval, ze beriem len tie segmenty a tak za 750.- Sk mi rozbehali s nalezitym slovnym prejavom a casom hodinku aj stvrt tie povodne celuste, ktore uz sluzia vyse roka, najazdene odvtedy cez 30 tisic.Ivoš píše:No onehdá, když nám dělali brzdy u Sedana...asi 2 roky zpátky a po cca 95 000 km, tak to stálo asi 8 000 Kč. Byla to výměna v podstatě všeho vzadu, tj. kotouče, čelisti atd....sice to od té doby při zahřátí a drsnějším používání brzd píská, ale brzdí.....ale že by se to mělo nějak kousnout...to mi přijde jako zastrašení, abys jim dal co nejdřív vydělat....

a bylo tam hafo prachu, takže se nevracely...on to profouk,  promazal, nastavil, vyměnil destičky, řekl si za to 1 600 Kč
 a bylo tam hafo prachu, takže se nevracely...on to profouk,  promazal, nastavil, vyměnil destičky, řekl si za to 1 600 Kč  

a podle posledních zpráv se za cestu do Chorvatska ke Gradacu neozvalo ani ň. V tom původním servisu bychom za to dali tak 3 nebo 4 tisíce a s velmi nejistým výsledkem...tradičně by to měnili všechno za nový a to by bylo děsný....
 a podle posledních zpráv se za cestu do Chorvatska ke Gradacu neozvalo ani ň. V tom původním servisu bychom za to dali tak 3 nebo 4 tisíce a s velmi nejistým výsledkem...tradičně by to měnili všechno za nový a to by bylo děsný.... 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |