Daewoo vede
 Daewoo vede  

Jinak ale se na to vyprdni, Brainmane....jsi spokojenej? Jsi. A co říkají ostatní, na to se vys*r
 Jinak ale se na to vyprdni, Brainmane....jsi spokojenej? Jsi. A co říkají ostatní, na to se vys*r  

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Ja to ale neberu jako valku znacek, to jsem snad nad veci. A Daewoo mam rad porad jako znacku radeji ( oni 4 auta je kus zivota)Ivoš píše:

Daewoo vede

Daewoo Matiz I CD LPG
  Daewoo Matiz I CD LPGAle ja nemam petrolejkuHanzy píše:To je pravda Brainmane hlavne at slouzi a mas stesti na dobry kus...
Jinak ale co pozoruju francouze vsechny HDI tak maji strasny zvuk motoru je to rachot na volnobeh az hruza...
 ja mam benzin, HID to je oznaceni nejsilnejsiho 2,0l. Ty normalni 16V 2,0 maji 98kW a ja mam 104kW
 ja mam benzin, HID to je oznaceni nejsilnejsiho 2,0l. Ty normalni 16V 2,0 maji 98kW a ja mam 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
  Daewoo Matiz I CD LPG 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |