. Vymenil jsem je za jakesi zarovicky z InterSparu, ktere jsem kdysi koupil do rezervy (duopack za 70kc
 . Vymenil jsem je za jakesi zarovicky z InterSparu, ktere jsem kdysi koupil do rezervy (duopack za 70kc   ) a byl jsem nucen na ne chvili jezdit... Zatim jenom jedna nocni jizda, ale jsem s nima maximalne spokojenej. Konecne na ty silnici neco vidim
 ) a byl jsem nucen na ne chvili jezdit... Zatim jenom jedna nocni jizda, ale jsem s nima maximalne spokojenej. Konecne na ty silnici neco vidim   Jake zarovky pouzivate vy ?
 Jake zarovky pouzivate vy ?EDIT : Jak tak koukam, docela si lidi stezujou na spotrebu zarovek... Ja ne, za temer tri roky jsem menil pouze 3× (jednou leve svetlo, podruhe komplet a nyni vymena za Silvery)

zkus si jen ťuknout např. + od baterky na jednu žárovku a jestli se víc rozsvítí  tak taky dotáhni pořádný kabely. Ty původní jsou jak od zvonku
 zkus si jen ťuknout např. + od baterky na jednu žárovku a jestli se víc rozsvítí  tak taky dotáhni pořádný kabely. Ty původní jsou jak od zvonku 
 Neviete  ci tie  Osram Night Breaker maju aj UV filter ? Lebo ja mam svetla ako keby celu dobu fajcili. Predchadzajuca majitelka tam nemala asi  ziarovky su tym filtrom tak su zazltnute  a ja som pedant musia byt krasne nove len ked som si zistil cenu tak  som si musel do jazyka zahryznut  aby som mu nevinadal ci to je s diamantu a zlata
  Neviete  ci tie  Osram Night Breaker maju aj UV filter ? Lebo ja mam svetla ako keby celu dobu fajcili. Predchadzajuca majitelka tam nemala asi  ziarovky su tym filtrom tak su zazltnute  a ja som pedant musia byt krasne nove len ked som si zistil cenu tak  som si musel do jazyka zahryznut  aby som mu nevinadal ci to je s diamantu a zlata  Naletěl jsem bojovným názvům jako např. "xenon, 6000k, o 50% vyšší svítivost" a pak jsem v noci jel s mlhovkama abych vůbec viděl silnici
  Naletěl jsem bojovným názvům jako např. "xenon, 6000k, o 50% vyšší svítivost" a pak jsem v noci jel s mlhovkama abych vůbec viděl silnici