Hele to je bomba čo sám som to hlásenie o požiaru prevzal,sám som urobil výjazd,sám som zahasil,sám som umyl a doplnil techniku,sám napíšem správu a došlaka sám budu i spát
 Hele to je bomba čo sám som to hlásenie o požiaru prevzal,sám som urobil výjazd,sám som zahasil,sám som umyl a doplnil techniku,sám napíšem správu a došlaka sám budu i spát  

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Jak se to prihodi, ze hasicum shori hasicsky vuz? To jste si najeli moc blizko k ohni?-peha- píše:druhá je 1976 ale táto chudinka nám zhorela

Proste tieto TATRY majú svoje meno právom lebo sú jednoduché , silné , výkonné a hlavne statočné
 Proste tieto TATRY majú svoje meno právom lebo sú jednoduché , silné , výkonné a hlavne statočné  

Fakt máme radosť ako malé deti lebo sa vrátila predvčerom a nič iné nerobíme len to že hups do nej a hajde jazdiť po meste aj mimo je to naša nádherná hračka a strašne sa tešíme na tu druhú-to budú dvojičky
 Fakt máme radosť ako malé deti lebo sa vrátila predvčerom a nič iné nerobíme len to že hups do nej a hajde jazdiť po meste aj mimo je to naša nádherná hračka a strašne sa tešíme na tu druhú-to budú dvojičky  

A hlacvne 1.bez Legynky ani ránu,2.a chalani by mi ju nepožičali veď sme na ne čakali s velkým strachom lebo tu máme vela lesou a všetko je v hornaté takže bez týchto Tatriček sme stratený a našťastie sme to tento rok ustáli aj keď ješte nieje koniec ale máme velkých pomocníkou
 A hlacvne 1.bez Legynky ani ránu,2.a chalani by mi ju nepožičali veď sme na ne čakali s velkým strachom lebo tu máme vela lesou a všetko je v hornaté takže bez týchto Tatriček sme stratený a našťastie sme to tento rok ustáli aj keď ješte nieje koniec ale máme velkých pomocníkou  

.
 . 

Pěkný denalvin píše:peknáááááááá,tie autá sú nezmary. Kedysi som nad 706-kami ,trambusmi ohrňoval nos,ale tieto Tarovky bola vždy klasa, Akurát si na jednu pamätám (NR-16-99),ako zapadla pri hasení horiaceho stohu slamy (17.3.1976),ale v tom teréne mal šancu len buldozér DT-75,ktorý ju vytiahol, Jedna taká Tatra zas paradoxne v Blave (8.4.1984) sa cestou k požiaru zrazila s trabantom,ktorý po náraze vzbĺkol,ale na tej fotke sa mi páči tá symbióza pôvodnej kabíny z r.1980 a novej nádstavby.Pôvodna CAS-32 vyzerala takto nejako
http://www.hasicirousinov.cz/tatra.htm
,ale tu je napr z nórskou nadstavbou
http://www.pozary.cz/clanek.asp?id_clanku=6795

Kurňa to už je doba
 Kurňa to už je doba   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |