Těch 170km/h tam mám prakticky hned. Zrovna minulý týden jsem trošku prohnal Koktávku II s TDI. Nějak mu to nechtělo jet.

Moderátor: Blue Lanos

Nejela na zpatecku???
 Nejela na zpatecku???  

To jsou ty diesly.
  To jsou ty diesly. 

To je fakt. Trochu se mi ztrácel v černém dýmu.
  To je fakt. Trochu se mi ztrácel v černém dýmu.   

Kola vyvazeny byly, ale cepy byly totalne vymlaceny... a ja mam trochu slabsi motorizaci, tak je pro me 170km/h svatek (navic, kdy ja se dostanu k tomu takovou rychlosti jet, tady u nas v tech kopeckach - jedine k sousedum na dalniciSkylineGTR píše:To se Ti klepal asi proto, že máš špatně vyvážená kola.
Těch 170km/h tam mám prakticky hned. Zrovna minulý týden jsem trošku prohnal Koktávku II s TDI. Nějak mu to nechtělo jet.
 )
 ) 

A budem prohánět TDI.
  A budem prohánět TDI. 

Dva krat ako tej TDI octavke
 Dva krat ako tej TDI octavke 

To verim
 To verim  Len nie vzdy je k to "nezaplaceni" lebo pred 8r. som takto po dialnici obiehal 170km rychlostou niekolko kamionov lebo este pri nas nebola dokoncena dilanica v oboch pruhoch a tak som ich chcel pekne obehnut a dalej pokracovat v klude az domov.
  Len nie vzdy je k to "nezaplaceni" lebo pred 8r. som takto po dialnici obiehal 170km rychlostou niekolko kamionov lebo este pri nas nebola dokoncena dilanica v oboch pruhoch a tak som ich chcel pekne obehnut a dalej pokracovat v klude az domov.  za 5set korun
  za 5set korun  a to som mal domov uz len 10km a vzduchom asi 3km
 a to som mal domov uz len 10km a vzduchom asi 3km 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |