Takže mi teď nejde ovládání. Co mám dělat? Dá se vyměnit ta část za novou?

Moderátor: Blue Lanos

Stalo se mi to same urvalo se to [bez moji pomoci]. Sekundove lepidlo jasna volba uz to je asi rok a v pohode, na tom stredovem panelu jsou 2 zarovky uz se chystam ze tam dal led diody. Jinak si tim nejsem 100% jisty ale vypada to zez toho sstreoveho panelu je napajene podsviceni vystraznych a mlhovnyRoody píše:Měnil jsem si žárovky v to panelu od topení, kde jsou ty ovladače a stala se mi ta nemilá věc, že se mi podařil ulomit ten bazmek, co drží bovden ovládání směru foukání vzduchu.
Tak něco podobného jsem řešil loni v listopadu, ale dole, na druém konci toho bowdenu u topení. Je to takový docela obyčejný bazmek asi z plexiskla či co no a jednoduše jsem to slepil sekundovým lepidlem na gumové "O" kroužky co používáme na šachtě, a zatím "klep, klep" drží. Jo a žárovky v tom panýlku mi taky nesvítí. Kolik jich tam je?
 jedine kupit cele lanko. Menil som to emkasovi minuly rok dokonca tusim, ze az dva tie bowdeny. Ja som to mal cele rozobrane doma, ked som sa pokusal implementovat to "novsie" kolecko co riadi intenzitu fukania ale neuspesne neda sa to do stareho dat a vtedy som zistil, ze fakt je to strasne krehke a casom sa to moze ulomit. Mne sa to nastastie podarilo uspesne rozlozit aj zlozit. Urobil som si zborku rozborku
 jedine kupit cele lanko. Menil som to emkasovi minuly rok dokonca tusim, ze az dva tie bowdeny. Ja som to mal cele rozobrane doma, ked som sa pokusal implementovat to "novsie" kolecko co riadi intenzitu fukania ale neuspesne neda sa to do stareho dat a vtedy som zistil, ze fakt je to strasne krehke a casom sa to moze ulomit. Mne sa to nastastie podarilo uspesne rozlozit aj zlozit. Urobil som si zborku rozborku 

aaa vo tom to je...
 aaa vo tom to je...  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |