Ale teď vážně, v tvém případě bych asi zkusil dát na auto potahy, když projdeš forum (hledat) myslím že se tu najde kontakt na několik firem, co dělají schopné potahy a mám pocit, že Ivoš o tom psal, určitě se ti ozve.

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Na nové sedačky se vykašli...kup pěkný potahy, jak píše Richard...mrkni ta tohle...jsem tam ještě jako "djpsx"
 Na nové sedačky se vykašli...kup pěkný potahy, jak píše Richard...mrkni ta tohle...jsem tam ještě jako "djpsx"
Kdoví, jestli by to pomohlo. Já kdysi reklamoval, že se mi opěrka sama vrací do polohy nula. Kroutili se, že opěradlo nejde rozebrat a že by im na centrále toto neuznali jako důod k výměně opěradla. Prý až přijedu příště na garančku, že mám třeba tvrdti, že mi svítí airbag a že to napíšou na vdný AB a vymění opěradlo. Ale při příští garančce si to nikdo nějak nebyl schopen upamatovat, co mi to vlastně poradili a tak nějak naznačili, že opěrka je věc, kterou nemá smysl řešit. Drží mi v poloze jen maximálně vystrčená a tak ji tak mám.Ivoš píše:A proč jsi to po prvním křupnutí nereklamoval???? Nebo ano?
Toto som tiez raz zazil. Vyriesil som to tak, ze som si na prepalene sedacky objednal origo potah od vyrobcu.tomg60 píše:Nazdárek lidi,už nějakou dobu jezdím s Lacetti SW,chtěl bych vědět z čeho by tam šly napasovat sedečky,protože ten kůň předemnou je propálil cigárama.
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |