Lučenec - Zvolen - Žiar nad Hrononm - Prievidza - Bánovce nad bebravou - Trenčín (len mimo) - Starý Hrozenkov(bývalý hraničný prechod) - Uherské Hradište - PLUMLOV

Takže po tejto trase sa môžeme stretávať

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Scorpion.11, Poky Ul

) a co se nestalo... auto zvedl do luftu a vypadla pruzina zadni napravy... chvili jsem na to koukal jak oparenej, dalsi chvili to rozdejchaval a pak uz jenom shanel nekoho s podvalem, pac se mi s tim moc nechtelo jet... nakonec nezbylo nic jinyho nez pruzinu naraficit zpatky a odjet domu... servisak mi rikal, ze za 10 let co tam dela, to videl prvne
) a co se nestalo... auto zvedl do luftu a vypadla pruzina zadni napravy... chvili jsem na to koukal jak oparenej, dalsi chvili to rozdejchaval a pak uz jenom shanel nekoho s podvalem, pac se mi s tim moc nechtelo jet... nakonec nezbylo nic jinyho nez pruzinu naraficit zpatky a odjet domu... servisak mi rikal, ze za 10 let co tam dela, to videl prvne  ... to zas bude palka za opravu
... to zas bude palka za opravu  zrovna ted, kdyz tak desne smrdim korunou... napred se odporouci baterka, ted pruzina, k tomu rovnou prihodim silentblok tlumice... achjoooo... doufam, ze mi penizky z aktualnich dvou zamestnani opravy pokrejou, jinak si pujdu hodit masli
 zrovna ted, kdyz tak desne smrdim korunou... napred se odporouci baterka, ted pruzina, k tomu rovnou prihodim silentblok tlumice... achjoooo... doufam, ze mi penizky z aktualnich dvou zamestnani opravy pokrejou, jinak si pujdu hodit masli   
   kdyz se to sere, tak se to sere...
 kdyz se to sere, tak se to sere...
 nastesti to nebyla takova palka jako za predni cast vejfuku, kterou jsem v ty dobe taky menil
 nastesti to nebyla takova palka jako za predni cast vejfuku, kterou jsem v ty dobe taky menil 
Goose píše:No ja to necham zkontrolovat a uvidime...snad to bude levna zalezitost...

pred chvili jsem od sveho  "servisaka" dorazil a mam dohodnutou vymenu tech prdlejch pruzin... zarovnen i ten silentblok a baterka... mel bych se vejit do 5kKc, takze srazu uz snad nic nebude bratit
 pred chvili jsem od sveho  "servisaka" dorazil a mam dohodnutou vymenu tech prdlejch pruzin... zarovnen i ten silentblok a baterka... mel bych se vejit do 5kKc, takze srazu uz snad nic nebude bratit   zacinam se na nej tesit cim dal tim vic
 zacinam se na nej tesit cim dal tim vic  
no asi tak ti to povim i kdyz se to daewoo srazu netyka, co jsem mel moznost poznat tak na sraz astra kdyz se prihlasi 30 lidi tak jich minimalne 28 dorazi, kdyz se stejny pocet prihlasi na daewoo akci prijede stezi 20 a nekdy ani to ne, sliby chyby ale na foru plno kecu....Honza Beneš píše:Život je otázkou priorit, takže já nevim, jak tyhle druhořadý akce můžou vůbec někoho odklonit od Daewoo srazu!!milosh píše:A navic se jeste ve stejnem terminu kona i Opel Astra sraz Ostrava, mno...

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |