,ono je dobré mať v PC asi oba prehliadačš "pre strýčka príhodu"
 ,ono je dobré mať v PC asi oba prehliadačš "pre strýčka príhodu"Moderátoři: Blue Lanos, pejee

,ono je dobré mať v PC asi oba prehliadačš "pre strýčka príhodu"
 ,ono je dobré mať v PC asi oba prehliadačš "pre strýčka príhodu" . Byl bych radši, kdyby mně to sklo někdo přivezl, jednak ceny pošty jsou úžasný a otvírací doba naší pošty ještě úžasnější...
 . Byl bych radši, kdyby mně to sklo někdo přivezl, jednak ceny pošty jsou úžasný a otvírací doba naší pošty ještě úžasnější... ...
 ... 

A nikdy se neponauci...kdyz jezdej po meste jak dobytek tak to jsou frajeri...a pak to tahle dopada...takovy clovek ve me nevyvola sebemensi litost...v tomhle jsem jsem asi tvrdej ale tak to citim...proste kdo se takhle chova musi pocitat s nasledky...kdyz umyslne jede po meste 150 a mnohdy i vic tak musi pokud ma spon trochu rozumu pocitat s tim,ze to muze byt i jeho posledni jizda "hrdiny"...to samy jako vlizt na policejni stanici s pistoli v ruce a strilet kolem sebe...taky clovek musi pocitat s tim,ze ho dostanou...
 A nikdy se neponauci...kdyz jezdej po meste jak dobytek tak to jsou frajeri...a pak to tahle dopada...takovy clovek ve me nevyvola sebemensi litost...v tomhle jsem jsem asi tvrdej ale tak to citim...proste kdo se takhle chova musi pocitat s nasledky...kdyz umyslne jede po meste 150 a mnohdy i vic tak musi pokud ma spon trochu rozumu pocitat s tim,ze to muze byt i jeho posledni jizda "hrdiny"...to samy jako vlizt na policejni stanici s pistoli v ruce a strilet kolem sebe...taky clovek musi pocitat s tim,ze ho dostanou...

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |