Tak já jedu přesně o měsíc později. Tak tam na mě počkej.peco píše: 21.6-1.7 Split . takze kusok od makarskej

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Tak já jedu přesně o měsíc později. Tak tam na mě počkej.peco píše: 21.6-1.7 Split . takze kusok od makarskej

to je kockolap...
 to je kockolap... 

hm, nebudem sa hadat. nemam to moc cez rakusko odskusane. v kazdom pripade mi pride casova strata viac prijatelna(ved idem na dovolenku) ako ten poplatok na slovinskej dialnici.Ondras píše:např. Ostrava - Makarska pod 12h přes Maďarsko? Obávám se, že ne... Uznávám, že se přes Maďarsko jede krásně do Srbska (jednou jsem si to dal na otočku přes noc z Ostravy do Subotice a zpět), ale do turistických destinací v HR tudy cesta nevede.

...skutečnost je taková, že běžný potraviny tam vyjdou v podstatě nastejno jako u nás a pokud jsou dražší, tak to stejně skoro vyrovná spotřeba benzínu navíc díky zátěži min 30 kg jídla....
 ...skutečnost je taková, že běžný potraviny tam vyjdou v podstatě nastejno jako u nás a pokud jsou dražší, tak to stejně skoro vyrovná spotřeba benzínu navíc díky zátěži min 30 kg jídla.... 

Tak tak my 1.8.08 vecer START NMnV FINISH Peljesac (Drace) Dufam, ze vse prebehne v poriadkupeco píše:alebo ked do chorvatska tak cez madarsko. myslim ze vacsina turistov pojde takto namiesto slovinska

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |