To teda je!Goose píše:To ja nevim vis...ja tam nejezdim...takhle je to dost jakoze tankodrom...

Ale nechápu,proč ta nová část D1 je stejně tak tragická jako ta stará.
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
To teda je!Goose píše:To ja nevim vis...ja tam nejezdim...takhle je to dost jakoze tankodrom...

Někde jsem četl,že D1 nejde zrekonsruovat,jedině vedle ní postavit novou dálnici.Goose píše:Bohuzel nejaka vetsi rekonstrukce k lepsimu je nerealna...a nesmime zapominat,ze zijeme v Ceske Republice...nikoli ve vyspele zemi EU...

Az na par desiatok km som si cele tie kilometre poctivo odjazdil sam
 Az na par desiatok km som si cele tie kilometre poctivo odjazdil sam  Okrem par skrabancov (typu nevideny betonovy kvetinac, ci videny stlp, ale zaradena jednotka namiesto spiatocky
 Okrem par skrabancov (typu nevideny betonovy kvetinac, ci videny stlp, ale zaradena jednotka namiesto spiatocky   ) sa to obislo bez akychkolvek vaecsich problemov, nemal som nikdy koliziu s nejakym inym plechovym tatosom (tuk-tuk
 ) sa to obislo bez akychkolvek vaecsich problemov, nemal som nikdy koliziu s nejakym inym plechovym tatosom (tuk-tuk  )
 )   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |