Věř tomu, že toto jsou dobré a živé stránky. Jen se běž podívat na jiné... Faczko taky bumbá, ale nezašívá se!!Petr Soukup píše:Tady to zase žije. Hanzy asi někde bumbá a zbytek je zašitej za rohem.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Věř tomu, že toto jsou dobré a živé stránky. Jen se běž podívat na jiné... Faczko taky bumbá, ale nezašívá se!!Petr Soukup píše:Tady to zase žije. Hanzy asi někde bumbá a zbytek je zašitej za rohem.

Já chtěl popíchnout Hanzyho!faczko76 píše:Věř tomu, že toto jsou dobré a živé stránky. Jen se běž podívat na jiné... Faczko taky bumbá, ale nezašívá se!!Petr Soukup píše:Tady to zase žije. Hanzy asi někde bumbá a zbytek je zašitej za rohem.

To vím dobře,že tady to žije,prot tu taky jsem.
 To vím dobře,že tady to žije,prot tu taky jsem. 
No jo,ale Hanzy se asi někde zasek. Leze někde po hromosvodech,tak asi usnul na střeše.-peha- píše:ˇAj život je dakedy nuda ale tady je to OK veď keď sa potrebujem odreagovat tak šupky-dupky na fórko

A keď o dobrom tak ako vždy solídná debata z Hanzym to je necóóóó

,inak žije tu už vyše 20 rokov, apokiaľ viem že teplice sú snáď aj také ako Nitra,nikdy som tam nebol a ani ja nepoznám keždého z Nitry,čo je môj ročník,ale je to dosť veľká pravdepodobnosť,že by som mohol...
 ,inak žije tu už vyše 20 rokov, apokiaľ viem že teplice sú snáď aj také ako Nitra,nikdy som tam nebol a ani ja nepoznám keždého z Nitry,čo je môj ročník,ale je to dosť veľká pravdepodobnosť,že by som mohol...  

. ALe určite máte nejakých spoločných známych...
 . ALe určite máte nejakých spoločných známych... 

nezlobí
 nezlobí
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |