Nedavno som kupil Nexiu hatchback s 65KW motorom . Zatial som s nou velmi spokojny je to super auto pohodlne aj motor je celkom svizny . Ale nezda sa mi ze mi klesaju otacky strasne pomaly . S tych vyssich to ide v pohode ale pri tých 1800 mii to ide pomaly . Robia to aj ostatne Nexie ale je s tým nieco . Tak isto mi niekedy pri rozbiehani trochu cuka a asi po 15 min jazdy sa mi rozsvieti oranžova kontrolka . Predchadzajuci majitel mi povedal že to je indukčna cievka a že by to nemalo byť drahe . A chcem sa este spýtat aku mate spotrebu s týmto motorom pri takej normalnej jazde tých 90-110km/hod ked sa nejak netlaci na plyn . Neviete este ako je to s montážou LPG ci da dat do vsetkych alebo nie , lebo mne niekto vravel ze sa da dat len do niektorých motorov . Dakujem
PS: čital som si tie recenzie z casopisov na daewooclub.cz alebo kde to bolo to je jedno ,ale to ma strasne prekvapili tí magori doteraz som dával na recenzie z casopisov ale toto

este ze som to necital predtým ako som sa rozhodol kupit nexiu
  este ze som to necital predtým ako som sa rozhodol kupit nexiu

to moze byt hocico.. inak, spotreba, ja chodim normalne- 90, max.110, dost casto aj na kratke jazdy a spotrebu mam okolo 8L. Zda sa mi  nejaka privysoka, ale to bude asi tymi kratkymi jazdami
 to moze byt hocico.. inak, spotreba, ja chodim normalne- 90, max.110, dost casto aj na kratke jazdy a spotrebu mam okolo 8L. Zda sa mi  nejaka privysoka, ale to bude asi tymi kratkymi jazdami