) nebo to jsou dle meho takovy samodomo ciptuzeri (coz je imho taky naprd). Za kym jit, kdyz bych chtel udelat profi upravu motoru - svody, odlehcit nektere casti, jinou spojku (lepsi pritlacak ...) ...
 ) nebo to jsou dle meho takovy samodomo ciptuzeri (coz je imho taky naprd). Za kym jit, kdyz bych chtel udelat profi upravu motoru - svody, odlehcit nektere casti, jinou spojku (lepsi pritlacak ...) ... nebo neco takoveho, co by bylo kompatibilni ?
http://brosmall.com/shop/item.php?it_id=67
slysel jsem, ze litr, ktery je nyni v matezovi je vlastne stejny jako s litrem ktery se montoval (montuje?) do corsy (pozustatek gm?)

Když do toho děláš, nevíš kde bych sehnal sportovní vzduchovou vložku na Lacetti (Nubiru3) ? Zatim jsem všude dostal odpovědi že je to moc nový a že jí ještě nikdo nedělá. Laborovat s přímym sánim nechci protože nevim jak bych hnul s dýlkou sání, ktrý je ještě proměnlivý a nevim co by to dělalo za bordel.
  Když do toho děláš, nevíš kde bych sehnal sportovní vzduchovou vložku na Lacetti (Nubiru3) ? Zatim jsem všude dostal odpovědi že je to moc nový a že jí ještě nikdo nedělá. Laborovat s přímym sánim nechci protože nevim jak bych hnul s dýlkou sání, ktrý je ještě proměnlivý a nevim co by to dělalo za bordel.