a sice ten,že když odmikám,tak špatně vyskakuje ten čudlík co je vevnitř na dveřích
 a sice ten,že když odmikám,tak špatně vyskakuje ten čudlík co je vevnitř na dveřích  ,dělají to jen dveře u předního spolujezdce,už jsem to zkoušel zezhora promazat vedečkem,ale moc to nepomohlo
 ,dělají to jen dveře u předního spolujezdce,už jsem to zkoušel zezhora promazat vedečkem,ale moc to nepomohlo  ,nevíte někdo co s tím?
 ,nevíte někdo co s tím?  

Moderátor: Blue Lanos
 a sice ten,že když odmikám,tak špatně vyskakuje ten čudlík co je vevnitř na dveřích
 a sice ten,že když odmikám,tak špatně vyskakuje ten čudlík co je vevnitř na dveřích  ,dělají to jen dveře u předního spolujezdce,už jsem to zkoušel zezhora promazat vedečkem,ale moc to nepomohlo
 ,dělají to jen dveře u předního spolujezdce,už jsem to zkoušel zezhora promazat vedečkem,ale moc to nepomohlo  ,nevíte někdo co s tím?
 ,nevíte někdo co s tím?  

(uvidi)
  (uvidi)  
 ,promazal
 ,promazal  ,složil
 ,složil  a pak jsem ze sebe pustil pár sprostých slov
  a pak jsem ze sebe pustil pár sprostých slov  ,protože to stále blbne
 ,protože to stále blbne  .Asi bude nějaký slabší ten motorek,
 .Asi bude nějaký slabší ten motorek,  jak říká Robert.Nevíte kde by se to dalo sehnat levně?
 jak říká Robert.Nevíte kde by se to dalo sehnat levně?  

www.9000.cz
   www.9000.cz 

a proběhla dukladna kontrola.
 a proběhla dukladna kontrola.  Nikde nic nedře,ale jak radili kluci několikrát za sebou jsem to uplně prolil WeDEČKEM
 Nikde nic nedře,ale jak radili kluci několikrát za sebou jsem to uplně prolil WeDEČKEM  ,pak nasledovalo asi milionkrat odemknout a zamknout
 ,pak nasledovalo asi milionkrat odemknout a zamknout  a zatím to neblbne
  a zatím to neblbne  .Že to dělají ale ve většině případu dveře od spolujezdce,asi nějaká zrada
 .Že to dělají ale ve většině případu dveře od spolujezdce,asi nějaká zrada  .Pokud to vydrží aspon rok bez poruchy,tak jsem v klídku
 .Pokud to vydrží aspon rok bez poruchy,tak jsem v klídku  
   .
 .| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |