Já by som bol za že by ten titul dali červeným už teraz a bude to lebo ani tento rok neverím že sa to lepší len tak keby FIA išla do riti a nechala závody tak ako boli FÉROVÉ
 Já by som bol za že by ten titul dali červeným už teraz a bude to lebo ani tento rok neverím že sa to lepší len tak keby FIA išla do riti a nechala závody tak ako boli FÉROVÉ  

http://www.f1sports.cz/index.php?Center ... ram1=22589
Moderátoři: Blue Lanos, pejee

vyřešeno pokutou a dnes dle mého méně nebezpečná situace vyřešeno penalizací
  vyřešeno pokutou a dnes dle mého méně nebezpečná situace vyřešeno penalizací  
   Líbil se mi komentář na F1 sports cituji :
  Líbil se mi komentář na F1 sports cituji :   
   Asi fakt přestanu na F1 koukat, i když mi to potěch letech asi nedá
 Asi fakt přestanu na F1 koukat, i když mi to potěch letech asi nedá  

Ale fakt sa mi ten závod páčil,na to ako to zo začiatku vyzeralo to dopadlo skvele a dokonca ani žiadna velká nehoda takže paráda
 Ale fakt sa mi ten závod páčil,na to ako to zo začiatku vyzeralo to dopadlo skvele a dokonca ani žiadna velká nehoda takže paráda 

samo to Vetelovi přeju jel celý závod s přehledem jak starej mazák a to oceňuji.... jinak závodil jen Hami, někdy na hraně někdy i za ní
  samo to Vetelovi přeju jel celý závod s přehledem jak starej mazák a to oceňuji.... jinak závodil jen Hami, někdy na hraně někdy i za ní   no některý manévry nebyly zrovna nejčistčí
  no některý manévry nebyly zrovna nejčistčí  ale má to asi v ruce
 ale má to asi v ruce 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |