Mám spolužiaka,hasiča a ten je stále niekde na nejakej súťaži. Tak neviem, kedy on vlastne hasí....

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

A ta škola no to je dobré pre mladých ale my čo máme za sebou vela tvrdého tak tam to bereme len ako oddych
 A ta škola no to je dobré pre mladých ale my čo máme za sebou vela tvrdého tak tam to bereme len ako oddych  

Zajtra idem do hradu Budatín
 Zajtra idem do hradu Budatín  

Ale ráno o 3:00 štartujem takže dobrú nocku
 Ale ráno o 3:00 štartujem takže dobrú nocku 
 )
)  ))) mozu popotahovat az na narodny vybor, ci ako sa to dnes vola.
))) mozu popotahovat az na narodny vybor, ci ako sa to dnes vola. 

Delší dobu jsem sháněl práci s pravidelnější pracovní dobou a zcela nedávno jsem se stal a teď  se všichni podržte, nebo si sedněte........
  Delší dobu jsem sháněl práci s pravidelnější pracovní dobou a zcela nedávno jsem se stal a teď  se všichni podržte, nebo si sedněte........ 

www.csossr.mil.sk stranku pravidelne aktualizujem kedze som tzv " dvorny fotograf" a pisem k tomu este aj clanky tak šup šup
  www.csossr.mil.sk stranku pravidelne aktualizujem kedze som tzv " dvorny fotograf" a pisem k tomu este aj clanky tak šup šup 

Takže teraz otázka sú pásy bezpečné(tejto žene naozaj to že nebola pripútaná zachránilo život)Na mieste nehody keď som videl to auto asi 100 m od vozovky a 40 m v hlbokej rokline tak nám nebolo všetko jedno ale šok bol keď sme zistili že vodička sedí v sanitke bez akých kolvek zranení
 Takže teraz otázka sú pásy bezpečné(tejto žene naozaj to že nebola pripútaná zachránilo život)Na mieste nehody keď som videl to auto asi 100 m od vozovky a 40 m v hlbokej rokline tak nám nebolo všetko jedno ale šok bol keď sme zistili že vodička sedí v sanitke bez akých kolvek zranení  Teraz som teda na vlastné oči videl ako život zachránilo nepripútanie
 Teraz som teda na vlastné oči videl ako život zachránilo nepripútanie   

Ono je to tak že si človek proste nevyberie lebo práve ta polovica môže byť na miske váhy pre život a smrť,no já vetšinou po meste velmi pásy nepoužívam lebo Taxi nemusí,Hasiči nemusí a z Legynkou velmi nechodím ale ako náhle ideme mimo mesta tak sa celé osazenstvo pripútává aj v taxíku.Takže rozhodnutie o pásoch by malo byť na každom človeku teda minimálne na rozhodnutiu vodiča.Veď pokud je žena v inom stave tak pripútaná byť nemusí ,to však neznamená že je na tom bezpečne lepšia proste v týchto prípadoch sa dá velmi polemizovať
 Ono je to tak že si človek proste nevyberie lebo práve ta polovica môže byť na miske váhy pre život a smrť,no já vetšinou po meste velmi pásy nepoužívam lebo Taxi nemusí,Hasiči nemusí a z Legynkou velmi nechodím ale ako náhle ideme mimo mesta tak sa celé osazenstvo pripútává aj v taxíku.Takže rozhodnutie o pásoch by malo byť na každom človeku teda minimálne na rozhodnutiu vodiča.Veď pokud je žena v inom stave tak pripútaná byť nemusí ,to však neznamená že je na tom bezpečne lepšia proste v týchto prípadoch sa dá velmi polemizovať 
Pěkný denVojta píše:Přesně tohle říká bratr manželčiny kolegyně, taky hasič. Už se zásadně nepoutá, protože byl u několika nehod, kde pásy byly nebezpečné a způsobily smrt.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |