Počasí !!
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: Počasí !!
V Ostravě je -7 a na silnici ledovka, včera bylo totiž kolem nuly, všechno tálo a večer začalo zase pořádně mrznout...ach jo, to zas bude cesta 

daewoo lanos 1.5 S sedan, r.v.99 alias "lienka"
chevrolet nubira 1.6 kombi, r.v. 2006

chevrolet nubira 1.6 kombi, r.v. 2006
- Reklama
- 
				Vojta
Před chvílí jsem se vrátil z odpolední, mlha jak mlíko a pod nulou, takže to pěkně na silnici namrzlo. 13km jsem jel přes půl hodiny 

Pěkný den   

U nás /severní čechy/ ráno -2 pod mrakem 

Mě takovýhle počasí vyhovuje tepelný čerpadlo /vzduch-voda/ maká obstojně do -5 no a když je to kolem nuly tak to nemá chybu 

Tak ať nám topí a jezdí a nezlobí

U nás /severní čechy/ ráno -2 pod mrakem

Mě takovýhle počasí vyhovuje tepelný čerpadlo /vzduch-voda/ maká obstojně do -5 no a když je to kolem nuly tak to nemá chybu

Tak ať nám topí a jezdí a nezlobí

- 
				Vojta
Tak tohle u nás napadlo od včerejšího rána   Dnes ráno byly -4, ale teď už je +2 a zase začíná to bílé svinstvo poletovat.
 Dnes ráno byly -4, ale teď už je +2 a zase začíná to bílé svinstvo poletovat.

Dnes ráno byly -4, ale teď už je +2 a zase začíná to bílé svinstvo poletovat.
 Dnes ráno byly -4, ale teď už je +2 a zase začíná to bílé svinstvo poletovat.- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Počasí dnes v 8.00 - Městečko Dolní Poustevna na Šluknovsku - silnice suché -5 C° mrazivo a mlhový opar. Zdravím všechny na foru -  ahoj " Vazoun "
  ahoj " Vazoun "  

---------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20 

Matiz SE r.v.07/2002 sv.zel.metlina U38 - STK+Emise do 07/2010

ahoj " Vazoun "
  ahoj " Vazoun "  
 ---------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20

Matiz SE r.v.07/2002 sv.zel.metlina U38 - STK+Emise do 07/2010

20km na VSV - Jiříkov - počasí v 8:25 - skoro jasno, -3°C a silnice suché, místy namrzlé - jinak řečeno krásný den a já zase dřepím v práci do pětiVazoun píše:Počasí dnes v 8.00 - Městečko Dolní Poustevna na Šluknovsku - silnice suché -5 C° mrazivo a mlhový opar. Zdravím všechny na foru -ahoj " Vazoun "

UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.

Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Pěkný den   

U nás ráno -4 teď už je nad nulou nějaký sních nic moc. Nedá mi to možná už jsem to třeba tady psal.Ale v roce 1969 jsme se vraceli z dovolé pod Pradědem /myslím Karlovice / tam sněhu snad přez dva metry a když jsme jeli domů tak rychlík Kolín-Rumburk končil u nás v Novém Boru /NV-390m/co bylo sněhu !! A to bylo 21 března !!! A pak ten náš klimatolog na hradě bude tvrdit,že se nic neděje Jako kluk pamatuji,že napadl sníh někde v listopadu a žačal tát až březnu a někdy když jsme šli na prvního máje do průvodu tak i chumelilo !!
 Jako kluk pamatuji,že napadl sníh někde v listopadu a žačal tát až březnu a někdy když jsme šli na prvního máje do průvodu tak i chumelilo !!
No nic hlavně ať nám jezdí a nezlobí

U nás ráno -4 teď už je nad nulou nějaký sních nic moc. Nedá mi to možná už jsem to třeba tady psal.Ale v roce 1969 jsme se vraceli z dovolé pod Pradědem /myslím Karlovice / tam sněhu snad přez dva metry a když jsme jeli domů tak rychlík Kolín-Rumburk končil u nás v Novém Boru /NV-390m/co bylo sněhu !! A to bylo 21 března !!! A pak ten náš klimatolog na hradě bude tvrdit,že se nic neděje
 Jako kluk pamatuji,že napadl sníh někde v listopadu a žačal tát až březnu a někdy když jsme šli na prvního máje do průvodu tak i chumelilo !!
 Jako kluk pamatuji,že napadl sníh někde v listopadu a žačal tát až březnu a někdy když jsme šli na prvního máje do průvodu tak i chumelilo !!No nic hlavně ať nám jezdí a nezlobí

- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
V Banskej Bystrici tiez pocasiu troska sibe. Pred cca 2 tyzdnami bolo krasne slniecko vsade sucho  uz  som citil preichadzat  Jar no opak bol pravdou hned nasnezilo a toto sa opakuje a opakuje. Vcera vecer ma skoro  dokonca odfuklo taky vietor. Rano sa prebudim a zbadam sneh  a cez vikend prsalo do rana proste   nieco neskutocne.

Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996

Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Prý "přicházet jaro".  
   Na začátku februára! To si ještě tak měsíc počkej.

Daewoo Lanos 1,6 16v -  Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z    ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
Šluknovský výběžek - od cca půlnoci mrzne a sněží, silnice jsou v katastrofálním stavu, cestou do práce mě 2× poryv větru sfoukl (naštěstí jenom) do protisměru...

Doufám, že se to tenhle týden vyblbne a příští víkend bude obstojné počasí pro "srážení"...a silničáři překvapeni velice, že sníh zasypal jim silnice...

UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD

Počasí je teda pěkný hnus...už jsem myslel,že to máme za sebou  ono nic...v Praze pořád a pořád sněží...hrůza... 

Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...

- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Přeji hezký den - Dolní Poustevna v 9.35 - teploměr na OC° - přez noc napadlo 10cm sněhu silnice sjízdné pluhováním - nevím jak dál na V.Šenov , Šluknov a Rumburk - neustále v tuto dobu drobně  padá. Zdraví všechny na foru   " Vazoun "
 " Vazoun "  

------------------
Člen Matiz clubu reg.čís.20

" Vazoun "
 " Vazoun "  
 ------------------
Člen Matiz clubu reg.čís.20

Naposledy upravil(a) Vazoun dne stř úno 11, 2009 12:06, celkem upraveno 1 x.

- alvin
- Kontaktovat uživatele:
U nás ,v Nitre,včera ako Sibíri  

,myslím ten ruský,nie  ten čo je v Smokovci,tam by som sa dal vyhnať hneď

,snef fuajvica,záveje,ale dnes už svieti slniečko aj je totál odmäk (tání)

,snef fuajvica,záveje,ale dnes už svieti slniečko aj je totál odmäk (tání)DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias  "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti  2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L