Moderátor: Blue Lanos

no daj v obchode tých 3tis a budeš mat určite lepši a so zarukou. ja nby som to rišil takto.
  no daj v obchode tých 3tis a budeš mat určite lepši a so zarukou. ja nby som to rišil takto. 

Nefunguje ani anténa. Rádio síce pípa aj dióda svieti ale displej nič je úplne bez zvuku. Ak to nepomôže mohol by som ho skúsiť vytiahnu celé von a odskúšať ho na samostatnom 12 voltovom zdroji, ale neviem či to pomôže a neviem ako je to s vyberaním rádia, ešte som to nerobil.
 Nefunguje ani anténa. Rádio síce pípa aj dióda svieti ale displej nič je úplne bez zvuku. Ak to nepomôže mohol by som ho skúsiť vytiahnu celé von a odskúšať ho na samostatnom 12 voltovom zdroji, ale neviem či to pomôže a neviem ako je to s vyberaním rádia, ešte som to nerobil.  

Ten kondenzátor by vysvetľoval aj vyššie napätie, ktoré som nameral po vybratí poistky bolo tuším okolo 19 V a mne to nešlo do hlavy, že kde sa tam také napätie berie.
  Ten kondenzátor by vysvetľoval aj vyššie napätie, ktoré som nameral po vybratí poistky bolo tuším okolo 19 V a mne to nešlo do hlavy, že kde sa tam také napätie berie.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |