. Tak snad budeme mít o člena víc

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

....a mě dnes potěšilo,že se mi tady odkryl první mutikant:-)Nazdar kolegoVojta píše:Dnes mě moc potěšilo, že mě přišel navštívit bývalý spoluhráč z kapely. Neviděli jsme se minimálně 5 let. A teď mě navštívil, ale ne ohledně muziky, ale koupil Matýska. Tak snad budeme mít o člena víc

Peháčku , klídek. Tady nejde o válcování. My jen chceme, aby si každý, kdo nás uvidí pohromadě s Tvojí krasavicí, řekl: "Ta bílá krasavice má ale tolik krásných malých dětí"-peha- píše:Kurňa robme dačo bo nás Mrňata preválcujú

Myslím, že muzikantů je tady víc - možná založíme kapelumajkl.x píše: ....a mě dnes potěšilo,že se mi tady odkryl první mutikant:-)Nazdar kolego

Já zase na nervy!!-peha- píše:Já umím hrát na hřeben

Myslíš třeba nějakej DaChe Band?Vojta píše:Myslím, že muzikantů je tady víc - možná založíme kapelumajkl.x píše: ....a mě dnes potěšilo,že se mi tady odkryl první mutikant:-)Nazdar kolego

Tož já zůstanu u basy
   Tož já zůstanu u basy  

dovím li se o novém členu " Matiz clubu " a ten nováček je z tvého okolí partafíro  "Vojto"
 dovím li se o novém členu " Matiz clubu " a ten nováček je z tvého okolí partafíro  "Vojto"   A bude s námi jezdit na srazy
 A bude s námi jezdit na srazy   Také jej vítám do našich řad a přeji spoustu štastných kilometrů a spokojenosti s Matizem
 Také jej vítám do našich řad a přeji spoustu štastných kilometrů a spokojenosti s Matizem  zdraví " Vazoun "
 zdraví " Vazoun " 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |