tak ať se podaří
  tak ať se podaří  
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
 tak ať se podaří
  tak ať se podaří  
 ono to az take drahe nebude, pokial bude chciet nehat uplne seriovy vykon....jedine dve drahe veci na tom budu nove piesty,to rataj aspon 400EUR a novy nerezovy vyfuk, co je okolo 10-15tis SK...a ostatne veci su uz fakt drobnosti, pokial sa podari, tak vsetky veci budeme mat a jedine, co si bude musiet michal doniest, je zadna naprava s kotucmi, lebo tu u nas akosi nevieme zohnat...
 ono to az take drahe nebude, pokial bude chciet nehat uplne seriovy vykon....jedine dve drahe veci na tom budu nove piesty,to rataj aspon 400EUR a novy nerezovy vyfuk, co je okolo 10-15tis SK...a ostatne veci su uz fakt drobnosti, pokial sa podari, tak vsetky veci budeme mat a jedine, co si bude musiet michal doniest, je zadna naprava s kotucmi, lebo tu u nas akosi nevieme zohnat... 

no sem na to zvědav a doufám že se někde na srazu sejdem abych si to mohl prohlídnout na vlastní
 no sem na to zvědav a doufám že se někde na srazu sejdem abych si to mohl prohlídnout na vlastní   kukadla
 kukadla  

ta cena neodpovida ani tomu co se mi otoci v penezence za pul roku takze sem asi vylecenej taky ta spotreba je trochu vysoka na obyc delnika za par tisic a lisingem na krku to asi nejde predstavoval sem si jinou cenu aspon teda mi ji rikal clovek kterej s tim napadem prisel ten mi prave rek ze mi to tam da a ze to bude stat min jak jednu ctvrtinu s te castky cos predbezne udal neco jako kotouce nazadek ubec nerikal jeste ze mi to nechtel udelat
 ta cena neodpovida ani tomu co se mi otoci v penezence za pul roku takze sem asi vylecenej taky ta spotreba je trochu vysoka na obyc delnika za par tisic a lisingem na krku to asi nejde predstavoval sem si jinou cenu aspon teda mi ji rikal clovek kterej s tim napadem prisel ten mi prave rek ze mi to tam da a ze to bude stat min jak jednu ctvrtinu s te castky cos predbezne udal neco jako kotouce nazadek ubec nerikal jeste ze mi to nechtel udelat  takze to znamena ze zejtra dojedu do liberce do servisu a snad mi s tim mim motorem neco udelaj ja ho normalne natocim ale klapou tam hrozne ventyli
 takze to znamena ze zejtra dojedu do liberce do servisu a snad mi s tim mim motorem neco udelaj ja ho normalne natocim ale klapou tam hrozne ventyli  jo kdyz uz pisu tak kdo ma zajem tak s kamosem vozime s rajchu auta tak kdyby nekdo chtel nexiji tak neni problem ale sou s nemeckejma papirama.
 jo kdyz uz pisu tak kdo ma zajem tak s kamosem vozime s rajchu auta tak kdyby nekdo chtel nexiji tak neni problem ale sou s nemeckejma papirama. A příští rok ten podvozek...
  A příští rok ten podvozek...  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |