Já bych tam radši viděl tu zelenou Nubiru s řezníkem .conpet píše:Kluci ještě chvilku škemrejte a uvidíte že modrá Nubira s klobásama nakonec dorazíJá tomu věřím
 Compete , co se stalo , jsi po těch letech známosti s Jirkou barvoslepý ?

Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Já bych tam radši viděl tu zelenou Nubiru s řezníkem .conpet píše:Kluci ještě chvilku škemrejte a uvidíte že modrá Nubira s klobásama nakonec dorazíJá tomu věřím

žejo PEPO mi toho mame do týždňa jedno pri Hrhove  alebo pred Rožňovou pri kurniku. Alebo nedajbože kamion ako ja pred Baldovcom
   žejo PEPO mi toho mame do týždňa jedno pri Hrhove  alebo pred Rožňovou pri kurniku. Alebo nedajbože kamion ako ja pred Baldovcom  stale sa sudim to je heslo roka 2008. Ale uvažujme possitif   dojdeme a kto sa dobre odviaže anio nebude vedieť že tam bol
  stale sa sudim to je heslo roka 2008. Ale uvažujme possitif   dojdeme a kto sa dobre odviaže anio nebude vedieť že tam bol   

Simone,to bolo pred Manínomsimone píše:. Alebo nedajbože kamion ako ja pred Baldovcomstale sa sudim to je heslo roka 2008. Ale uvažujme possitif dojdeme a kto sa dobre odviaže anio nebude vedieť že tam bol

,proste smola,bol si v nesprávny čas na nesprávnom mieste,teraz choď radšej cez ZA,vyhni sa Žiaru
 ,proste smola,bol si v nesprávny čas na nesprávnom mieste,teraz choď radšej cez ZA,vyhni sa Žiaru   

aj Nora mi hovorila že čo mi je..e??? že idem tak easy. No a odvtedy idem ako ostatný piráti mimo obce 140 v obci ako sa dá a NO PROBLEM len mi každý zavadzia a spotreba šla na 12l LPG ale z domum som v RV za 20 min
  aj Nora mi hovorila že čo mi je..e??? že idem tak easy. No a odvtedy idem ako ostatný piráti mimo obce 140 v obci ako sa dá a NO PROBLEM len mi každý zavadzia a spotreba šla na 12l LPG ale z domum som v RV za 20 min  aj cez sorošku a trubim a blikam tým ktorý sa se..u mimo obce 90km/h
  aj cez sorošku a trubim a blikam tým ktorý sa se..u mimo obce 90km/h

Proste už sa nám to blíží tak kluci a holky ak dačo potrebujete tak tady je na to miesto
 Proste už sa nám to blíží tak kluci a holky ak dačo potrebujete tak tady je na to miesto   

Ale snad na mě zbyde nějaký to pivečko
 Ale snad na mě zbyde nějaký to pivečko 

Pivečko potom samo do nedele vyvetrá
 Pivečko potom samo do nedele vyvetrá  
 A třeba i čajíček
 A třeba i čajíček  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |