Dnes jsem to byl trochu projet a rozsvítit se mi ji znovu nepovedlo, nicméně vygooglil jsem, že během té výměny kol je možné, že mi tam něco mohli poškodit, případně se do některého čidla mohla dostat nečistota. Nemá s tím někdo náhodou nějakou zkušenost? Nerad bych zbytečně měnil celá čidla nebo náboje kol, když to začalo svítit teprve pár minut po výměně kol a předtím nikdy.
 Dnes jsem to byl trochu projet a rozsvítit se mi ji znovu nepovedlo, nicméně vygooglil jsem, že během té výměny kol je možné, že mi tam něco mohli poškodit, případně se do některého čidla mohla dostat nečistota. Nemá s tím někdo náhodou nějakou zkušenost? Nerad bych zbytečně měnil celá čidla nebo náboje kol, když to začalo svítit teprve pár minut po výměně kol a předtím nikdy.  Jinak při nastartování kontrolka vždy poslušně zhasne, takže ABS jako takové by mělo snad stále fungovat...
 Jinak při nastartování kontrolka vždy poslušně zhasne, takže ABS jako takové by mělo snad stále fungovat... 
PS: Kola byla před nasazením vyvážena a dohuštěna a geometrie byla dělána cca před rokem (a před pár měsíci na STK bylo také vše OK), což prý to může také způsobovat. Také vibrace nebo hluk od kol nejsou ani v rychlostech nad 100 km/h...

No aj tak mám dojem že to aj v tvojom prípade bude nečistota lebo porucha je svietená stále čiže ani po naštartovaní nezhasne  :idea:No teraz som pozeral že je to čidlo skoro rovnaké ako na Oktávke takže môže to fakt robiť špina alebo mechanické poškodenie ono je to totiš ako magnet a je to docela krehké jo a samo že môžu byť aj zle nasadené konektory či zaoxidované
 No aj tak mám dojem že to aj v tvojom prípade bude nečistota lebo porucha je svietená stále čiže ani po naštartovaní nezhasne  :idea:No teraz som pozeral že je to čidlo skoro rovnaké ako na Oktávke takže môže to fakt robiť špina alebo mechanické poškodenie ono je to totiš ako magnet a je to docela krehké jo a samo že môžu byť aj zle nasadené konektory či zaoxidované  
 A dá se to teda nějak poškodit/posunout/zašpinit jen tím, že mi výměnili kola?
 A dá se to teda nějak poškodit/posunout/zašpinit jen tím, že mi výměnili kola?