a to aj ke´d som jazdil povedzme na Opli Astra presne takom istom aj rovnako starom,ako som včera vyfotil vedľa pekného matízka
 a to aj ke´d som jazdil povedzme na Opli Astra presne takom istom aj rovnako starom,ako som včera vyfotil vedľa pekného matízkaModerátoři: Blue Lanos, pejee

a to aj ke´d som jazdil povedzme na Opli Astra presne takom istom aj rovnako starom,ako som včera vyfotil vedľa pekného matízka

Zlata slovaDeyw píše:řeknu vám ty lidi jezdí dneska jako hovda ale co my stím naděláme
Bohužel nic

,do kamene tesat. A pak to odnesou nevinni ridici jako ja a moje  Nubira
 ,do kamene tesat. A pak to odnesou nevinni ridici jako ja a moje  Nubira   

http://klasika.ukazto.com/?img=4259376~P1110046.jpg
 http://klasika.ukazto.com/?img=4259376~P1110046.jpg 

Nevim kolik jel, ale asi to nebylo malo,ja jel tak 60kou,stalo se to totiz asi 100m za koncem obce.Jeste ze mi neproletel pres predni sklo, to bych se samou radosti neudrzel .....
 Nevim kolik jel, ale asi to nebylo malo,ja jel tak 60kou,stalo se to totiz asi 100m za koncem obce.Jeste ze mi neproletel pres predni sklo, to bych se samou radosti neudrzel .....  Motorka zustala lezet hned za autem, "kaskader"  stenal vedle ni s polamanyma nohama(otevrena zlomenina kotniku a kdovi co jeste),byl pri vedomi.Zastavil u neho jeho kolega ktery jel za nim a hned volal rychlou. Nastesti bylo dost ochotnych lidi kteri se o neho starali,ridili provoz a pomahali.Pak nasledovala "klasika" : sanitka, hasici to uklidili a odtahli nas na vedlejsi cestu, policie to zmerila,nafotila a sepsala.Za dve hodiny jsem sedel v servisu v Brne kde me odtahli a hledal si odjezd vlaku do Ostravy.Zatim cekam na policejni protokol, doufam ze nebude vinnik delat problemy,taky uz mohl mit ve svych rokach rozum, bez auta jsem jak bez ruky
  Motorka zustala lezet hned za autem, "kaskader"  stenal vedle ni s polamanyma nohama(otevrena zlomenina kotniku a kdovi co jeste),byl pri vedomi.Zastavil u neho jeho kolega ktery jel za nim a hned volal rychlou. Nastesti bylo dost ochotnych lidi kteri se o neho starali,ridili provoz a pomahali.Pak nasledovala "klasika" : sanitka, hasici to uklidili a odtahli nas na vedlejsi cestu, policie to zmerila,nafotila a sepsala.Za dve hodiny jsem sedel v servisu v Brne kde me odtahli a hledal si odjezd vlaku do Ostravy.Zatim cekam na policejni protokol, doufam ze nebude vinnik delat problemy,taky uz mohl mit ve svych rokach rozum, bez auta jsem jak bez ruky 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |