Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Chalani mali ste dobrú ruku gratulujem tak šup další
 Chalani mali ste dobrú ruku gratulujem tak šup další  
PETRE TA SAMOLEPKA NA SPZ SEDI NA NEXII PEKNEPetr Soukup píše:A zde další foto!

Má to vše ale jeden háček. Ty světla přišli jen ve 3 sadách.2x stříbrná,1x černá
 Má to vše ale jeden háček. Ty světla přišli jen ve 3 sadách.2x stříbrná,1x černá  Ten i...t šikmovokej bere sadu jako světlo+blinkr. Není problém je doobjednat,ale Radek s tím vyčkává,jestli je ještě nebude někdo chtít,aby se zase nečekalo na třikrát. Takže se to vzalo podle došlých plateb. 1 Franta P. 2 Petr Soukup, 3 Rebro,nebo JRD,podle toho jak se dohodnou.
 Ten i...t šikmovokej bere sadu jako světlo+blinkr. Není problém je doobjednat,ale Radek s tím vyčkává,jestli je ještě nebude někdo chtít,aby se zase nečekalo na třikrát. Takže se to vzalo podle došlých plateb. 1 Franta P. 2 Petr Soukup, 3 Rebro,nebo JRD,podle toho jak se dohodnou. 

A Franta už je taky pěkně nažhavenej.
 A Franta už je taky pěkně nažhavenej.  

:lol:A ještě něco jsem zapoměl. Jsem první v Č.R. kdo je má!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  :lol:A ještě něco jsem zapoměl. Jsem první v Č.R. kdo je má!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  

Hochu,nebyl čas.Dark69 píše:Len by sa slusilo k tym svetlam aj auto poriadne umyt

Dopoledne jsem byl v práci a tohle bylo narychlo.

Inak svetla su superPetr Soukup píše:Hochu,nebyl čas.Dark69 píše:Len by sa slusilo k tym svetlam aj auto poriadne umyt

nech dobre posluzia
 nech dobre posluzia   
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |