Len by som sa rada blizsie informovala, na ake veci si mam davat pozor pri kupe, pripadne ktore modely su lepsie, ktore rocniky a pod. Nie som v tychto veciach znalec, takze dakujem za kazdu radu
  Len by som sa rada blizsie informovala, na ake veci si mam davat pozor pri kupe, pripadne ktore modely su lepsie, ktore rocniky a pod. Nie som v tychto veciach znalec, takze dakujem za kazdu radu 
Moderátor: Blue Lanos
 Jo a výtaj na fóre
 Jo a výtaj na fóre 
  Promiň, já ti asi moc neporadím, to spíš Vojta, Peha, Palikx a spol. z Matizklubu. Ale musel jsem to napsat
 Promiň, já ti asi moc neporadím, to spíš Vojta, Peha, Palikx a spol. z Matizklubu. Ale musel jsem to napsat  Vítej
 Vítej 

Jardo správná připomínkaJarda. píše:Já přidám jen jednu radu, doporučuji koupit Matize který má posilovač řízení. U všech tipů to není základní výbava. Kolega z práce koupil Matize bez posilovače,a můžu říct že je to celkem dřina, obvzlášť pro holku.
Jarda-Loštice
 s posilovačem bych také bral Matíze raději, než bez. Nevím jak komu, ale také bych řekl, že mi  řízení jde dost fest. Sice to nervu na místě, ale že jde hůře je pravda. Jak psal Peha u vozu okolo 10 let, již se objevuje koroze.
  s posilovačem bych také bral Matíze raději, než bez. Nevím jak komu, ale také bych řekl, že mi  řízení jde dost fest. Sice to nervu na místě, ale že jde hůře je pravda. Jak psal Peha u vozu okolo 10 let, již se objevuje koroze. Přeji dobrý výběr
  Přeji dobrý výběr 
Jarda. píše:Já přidám jen jednu radu, doporučuji koupit Matize který má posilovač řízení. U všech tipů to není základní výbava. Kolega z práce koupil Matize bez posilovače,a můžu říct že je to celkem dřina, obvzlášť pro holku.
Jarda-Loštice

jaaaj pardon. tu je druhy odkazIvoš píše:Dal jsi oba odkazy stejné
A "S" je základní výbava a "SE" je vyšší výbava....kluci Matízkáři, je to tak?
no z tohto zlteho som hotova. a inzerat bol dokonca pridany dnes, to je nahodicka-peha- píše:No nevypadá vôbec zle -relatívne málo km,solídná cena a pokud má servisku od prvého majitela tak je to velice dobrý kúsok a fakt vyzerá zachovalo takže do toho by som išiel
 je sice trosku od ruky, takze to tak vyzera ze idem na vikend zase domov
  je sice trosku od ruky, takze to tak vyzera ze idem na vikend zase domov   ale hadam to bude stat zato.
  ale hadam to bude stat zato.
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |