P.S.: Máte taky pocit, že Matísek málo svítí. Možná to je jen tím, že mi slábné zrak

Moderátor: Blue Lanos

sviti vic, taky svitim cely rok, nyni tam mam serii, ale na puvodniho jsem take kupoval ale presto mi svitily cely rok ...Ondras píše:Zkušenosti mám takové, že skutečně lépe svítí, ale rychle odchází. Oni to tam i na krabičce píšou. Vydržely mi asi půl roku - svítím denně. Měl jsem Cool Blue od Osram, tebo Tungsram (který sram to byl teď nevím).
určitě pokud máš brýle,je každý wat navíc dobrý,hlavně za deště a v noci.PavelZ píše:Ja jen muzu napsat svuj nazor jako cloveka, ktery nosi dioptricke bryle, ze lepsi zarovky se mi hodi. Ale na druhou stranu, clovek pak musi venovat vetsi pozornost nastaveni svetel, i ja mam rad, kdyz me ostatni ridici neoslnuji.

2,5tkc/svetlo, cili 5tkc dohromady ne? mmchdm ja ziju s tim, ze kdyz dam do matize xenony, tak budu muset vyresit dalkovy svetla zvlast ...Richard píše:Trochu jsem se koukal na univerzální soupravičky xenonů do aut, našel jsem od Philipse asi za 2500,- a prý se dají dát do jakéhokoliv auta. Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost? Rád vidím v noci dobře, a na světlech by se nemělo šetřit.
 jinak už bych je tam měl
 jinak už bych je tam měljá zase vidím černou silnici,né tam to(ani to nebudu psát,tuhle jsem do toho šlápnul)Robert píše:Ja teda v noci za husteho deste vidim absolutni hov*o...
Kolik stoji ty lepsi zarovky???
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |