NOVÁČIKOVSKÉ PROBLÉMY / POSTREHY...
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: NOVÁČIKOVSKÉ PROBLÉMY / POSTREHY...
no a dnes mi moje aveo museli odtiahnut. na ceste do Presova mi zacalo trhat s autom. na to mi zacala svietit kontrolka poruchy vozidla.tak som to siel odstavit a aj zdochol motor. uz ani neslo nastartovat. mam 2200 km najazdenych a 3 krat v oprave pre chybu v motore. naozaj nepodarok vyroby. kupoval som ho v PK auto Poprad. neviem ci v servise na to jebu ale kazde 2 tyzdne som v servise. ak sa mi to stane 4 krat budem ziadat nove auto. ak sa im to nebude zdat ok tak poslem obchodnu inspekciu a ta to preveri urcite. Verim ze vy take problemy s vasim aveom nemate

Chevrolet Aveo, Tmavo červená metaliza, Verzia komfort,
Člen AveoFanklubu

Člen AveoFanklubu
- Reklama
Re: sacurovca
no ahoj mne niečo vzadu v kabíne klepe a neviem čo - má niekto ešte taký problém   mám sedan aveo 1,2 16v
 mám sedan aveo 1,2 16v

mám sedan aveo 1,2 16v
 mám sedan aveo 1,2 16vFarba modrá impresion 
Chevrolet Aveo sedan komfort
1,2 16v, 62 kW/84 k, rv. 2009
člen Aveo Fanclubu

člen Aveo Fanclubu
Hele, tak v mém případě to byl zámek v zadních sedačkách. Zkus je odklopit a pořádně prostříknout /dírou v čalounění nahoře/. Tohle jsem udělal a už tak 500 km jsem neslyšel ani zvuk. Před tím to bylo jakoby takový klepání i na nejmenších nerovnostech.sacurovca píše:no ahoj mne niečo vzadu v kabíne klepe a neviem čo - má niekto ešte taký problémmám sedan aveo 1,2 16v
Napiš jestli to pomohlo
Ozaj, trosku mimo temy, ale neviem to nikde vycitat z katalogu doplnkoveho sortimentu - existuje na AVEO laktova opierka medzi predne sedadla? A ak ano, mate nejaky link, kde je to vyfotene a trebars aj link na niekoho, kto to robi?

1.4 SEDAN KOMFORT, r.v. 2008, KOVA BB (4/2009)

Dobehni do R.Sobotu tu ju maju v predajni v tej fabre ako je interier...stojí cca 70 e.

Škoda Roomster TSI

diky moc... mas aj nejaky kontakt na nich?mino píše:Dobehni do R.Sobotu tu ju maju v predajni v tej fabre ako je interier...stojí cca 70 e.
1.4 SEDAN KOMFORT, r.v. 2008, KOVA BB (4/2009)

Já tu opěrku taky chtěl hned jak jsem auto kupoval a říkali mi, že to dodělat nejde. Že se musí vyměnit i ten středový panel. Tak nevím,...

http://autovesys.sk/index.php?main_page ... ts_id=1448
http://www.agauto.sk/sk/laktove-opierky-437.html

http://www.agauto.sk/sk/laktove-opierky-437.html
Farba modrá impresion 
člen Aveo Fanclubu

člen Aveo Fanclubu
Má niekto už tú opierku ? Nezavadzia pri ručnej brzde ? Mal som kiu Rio a tam bol problém keď som problém zabrzdiť. Pri spustenej opierke by som núdzovo nezatiahol rýchlo ručnú brzdu

Červené Chevrolet Aveo 1,2 Hatchback 5 dv 62,6 kW, 16 ventil, 
Komfort, rok výroby 2009 Doplnky - Šálka s nálepkou Aveofanclubu
člen AVEO Fanclubu

Komfort, rok výroby 2009 Doplnky - Šálka s nálepkou Aveofanclubu
člen AVEO Fanclubu
- Scorpion.11
Myslýš něco takovýhohemendex píše:Ozaj, trosku mimo temy, ale neviem to nikde vycitat z katalogu doplnkoveho sortimentu - existuje na AVEO laktova opierka medzi predne sedadla? A ak ano, mate nejaky link, kde je to vyfotene a trebars aj link na niekoho, kto to robi?

http://www.autodoplnky.cz/sys.php?actio ... javascript
Pokud máš o ní zájem tak si ji můžeš objednat zde-

http://tuning.autodoplnky.cz/loketni-operky/?smid=6913
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu

člen AVEO Fanclubu
Ahoj Hvgo no mne to asi v operadlách klepalo tie tyčky čo vyťahuješ keď sklápaš operadlo - som tie čudlíky pritiahol je to lepšie ale aj tak klepe tak neviem čo ďalej.....hmmm 

Farba modrá impresion 
člen Aveo Fanclubu

člen Aveo Fanclubu
Taky mně něco klepalo v zadu v prostoru opěradel. Středový pás jsem skřípnul  mezi sedačku a horní plato a je klid.  Nouzové řešení než seženu odpovídající dorazy.

člen AVEO Fanclubu č.4
Od 27.5. 2014 již jenom člen.
- Scorpion.11
					Naposledy upravil(a) Scorpion.11 dne pon čer 22, 2009 14:10, celkem upraveno 2 x.

člen AVEO Fanclubu

člen AVEO Fanclubu
- Scorpion.11
Mě v zadních sedadlech to skřípe a občas klepe jen když tam někdo sedísaamm píše:Taky mně něco klepalo v zadu v prostoru opěradel. Středový pás jsem skřípnul mezi sedačku a horní plato a je klid. Nouzové řešení než seženu odpovídající dorazy.
 Až seženeš odpovídající dorazy dej vědět+foto jaký a kde a zakolik
 Až seženeš odpovídající dorazy dej vědět+foto jaký a kde a zakolik  
člen AVEO Fanclubu

člen AVEO Fanclubu
Ahoj,je pravda ze aveo ma podvozok skor do mesta nez na sportovu jazdu,vrzgot od pristrojovky by sa mal jednoducho odstranit a aj v zadu od sedaciek medzi plastami a sedackami.
Spotrebe je pravda ze tieto motory treba vytacat a jazdit s nimi tak okolo 3-3500 otacok a nie jazdit pod nich po meste max.3-4 zaradena a mas molo km najazdenych ,ono sa to uparvy väcsinou po tych 15000km kym sa auto poriadne zabeha a rozdycha.
Prevodovka je celkom fajn a prijemna len si treba zvyknut na nu,a radio treba si precitat navod na obsluhu da sa to nastavit.

Spotrebe je pravda ze tieto motory treba vytacat a jazdit s nimi tak okolo 3-3500 otacok a nie jazdit pod nich po meste max.3-4 zaradena a mas molo km najazdenych ,ono sa to uparvy väcsinou po tych 15000km kym sa auto poriadne zabeha a rozdycha.
Prevodovka je celkom fajn a prijemna len si treba zvyknut na nu,a radio treba si precitat navod na obsluhu da sa to nastavit.