chcel by som si dat namontovať LPG, potreboval by som radu od Vás čo LPG máte či je to dobrá investícia, aká je spotreba, či nezostane lenivé atd. Dík
  chcel by som si dat namontovať LPG, potreboval by som radu od Vás čo LPG máte či je to dobrá investícia, aká je spotreba, či nezostane lenivé atd. Dík 
Moderátor: Blue Lanos

, takze skutocny km nabeh bude vacsi nez odhadnuty. Ci je to vyhoda alebo nevyhoda je uz vecou kazdeho uzivatela. Lenze cas a najma hrdza je neuprosna a bude espera postupne vyradovat z prevadzky.
 , takze skutocny km nabeh bude vacsi nez odhadnuty. Ci je to vyhoda alebo nevyhoda je uz vecou kazdeho uzivatela. Lenze cas a najma hrdza je neuprosna a bude espera postupne vyradovat z prevadzky. . Bohuzial vdaka par mafianom na slovensku sa podarilo zakonom zrusit kopu montaznych dielni, takze teraz je to "vesele" a par dobrych firiem zaniklo alebo su v stadiu vybavovania povoleni.
 . Bohuzial vdaka par mafianom na slovensku sa podarilo zakonom zrusit kopu montaznych dielni, takze teraz je to "vesele" a par dobrych firiem zaniklo alebo su v stadiu vybavovania povoleni. 

No a k značke tak Landirenzo je asi fakt najlepší ale Espera spokojne a skvelo jazdia s LOVATOm aj Lovtecom takže je dobré si dať namontovať to zariadenie ku ktorému máš najbližší servis inak tie zariadenia šlapú skoro rovnako takže len cena a dostupnosť rozhoduje
 No a k značke tak Landirenzo je asi fakt najlepší ale Espera spokojne a skvelo jazdia s LOVATOm aj Lovtecom takže je dobré si dať namontovať to zariadenie ku ktorému máš najbližší servis inak tie zariadenia šlapú skoro rovnako takže len cena a dostupnosť rozhoduje  
 ,
, 

Čafte tak dnes som bol na kontrole či je auto schopné lpg montaže, a prešlo, v utorok mam dohodnutú montáž v Hlohovci.
 Čafte tak dnes som bol na kontrole či je auto schopné lpg montaže, a prešlo, v utorok mam dohodnutú montáž v Hlohovci.  

, ak ti tie plastove diely pred filterboxom vyhodia tak ich pytaj spat, odkupim ich mozno od teba
 , ak ti tie plastove diely pred filterboxom vyhodia tak ich pytaj spat, odkupim ich mozno od teba  , mne chybaju.
 , mne chybaju. .
 . My je dávame do zberu a už tri roky sa ani nedodávajú.Pokud budeš pred montážou s nimi hovoriť tak ak by bvolo možné a máš hore pri brzdovom systému miesto nech Ti ho dajú tam a potom nech urobia výhrev z vykurovania klapky ale vetšinou sa reduktor dáva pro Esperu bez ABS pod vyrovnávaciu nádržku a Espero s ABS tam musí reduktor dole pod držiak baterky
 My je dávame do zberu a už tri roky sa ani nedodávajú.Pokud budeš pred montážou s nimi hovoriť tak ak by bvolo možné a máš hore pri brzdovom systému miesto nech Ti ho dajú tam a potom nech urobia výhrev z vykurovania klapky ale vetšinou sa reduktor dáva pro Esperu bez ABS pod vyrovnávaciu nádržku a Espero s ABS tam musí reduktor dole pod držiak baterky   Pokud sa ťa budú pítať s kade máš vedomosti o LPG povedz že z Rožňavy :lol:Ješte k tomu držiaku na rezervu -no už sme to tu riešili ale asi sa to stratilo ale asi tak že stačí kus plocháča do neho 2x diera na tu jednu navariť matku a prišroubovať ho v kufry tam kde chceš mať rezervu no a ta sa na ten držiak prichytí tou pôvodnou skrutkou
 Pokud sa ťa budú pítať s kade máš vedomosti o LPG povedz že z Rožňavy :lol:Ješte k tomu držiaku na rezervu -no už sme to tu riešili ale asi sa to stratilo ale asi tak že stačí kus plocháča do neho 2x diera na tu jednu navariť matku a prišroubovať ho v kufry tam kde chceš mať rezervu no a ta sa na ten držiak prichytí tou pôvodnou skrutkou   
  a vobec cele to rezanie, zvaranie a nakoniec sa aj s homemade drziakom bude rezerva v kufri mliet
 a vobec cele to rezanie, zvaranie a nakoniec sa aj s homemade drziakom bude rezerva v kufri mliet   , ale v zivote som nevidel oficialny drziak rezevry takze neviem ci je vobec lepsi nez co doma zbastlim z pasoviny.
 , ale v zivote som nevidel oficialny drziak rezevry takze neviem ci je vobec lepsi nez co doma zbastlim z pasoviny. . Ale to uz prestavbu kusok predrazuje.
 . Ale to uz prestavbu kusok predrazuje.

ak bude dobrá cena
 ak bude dobrá cena

A vlastne by sme Ti tam šupli Lovtec takže to máš asi bližšie do Hlovoca a neboj máme tam na blýzku našeho super elektrikára (cez leto je v Pastuchove)a tak keby dačo tak pomoc je blízko
 A vlastne by sme Ti tam šupli Lovtec takže to máš asi bližšie do Hlovoca a neboj máme tam na blýzku našeho super elektrikára (cez leto je v Pastuchove)a tak keby dačo tak pomoc je blízko   

, ktory mimochodom robili v RV, mozno prave aj peha, ale to tam este nemali mesacnu cakacku.
 , ktory mimochodom robili v RV, mozno prave aj peha, ale to tam este nemali mesacnu cakacku. Jo Peťane teraz som odfotil ten držiak čo ide za sadačky a rezerva je potom akoby namontovaná na sedačke na stojáka je to docela podarený typ takže Ti to sem potom hodím a ak ho chceš máš ho tu no a dopraviť Ti ho môže Mirko  :lol:Inak aj teraz som skončil s montážou takže máme nabito ale to je dobre lebo ruky nás živia a nie sedenie
 Jo Peťane teraz som odfotil ten držiak čo ide za sadačky a rezerva je potom akoby namontovaná na sedačke na stojáka je to docela podarený typ takže Ti to sem potom hodím a ak ho chceš máš ho tu no a dopraviť Ti ho môže Mirko  :lol:Inak aj teraz som skončil s montážou takže máme nabito ale to je dobre lebo ruky nás živia a nie sedenie  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |