Moja robota a iné aktivity
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- 
				Ozorák Mikuláš
Re: Moja robota
Peter gratulujem Ti k povýšeniu a plne s Tebou súhlasím. Pocit , že si pomohol je viac , lebo vidíš to šťastie na tvári iných . A keď to robíš zo srdca , niet nič krajšieho. Ja ten pocit tiež poznám. Robil som 20 rokov v uniforme. Síce nie v takej ako Ty.

Miki

- 
				-peha-
- Kontaktovat uživatele:
Ták a práve nám pribudol na pomoc krasavec,on je tedy kolos vetší ako TATRA ale jazdí perfektne aj plne naložený má rýchlosť nad 130 km/h a v teréne je bombastický má rôzné nastavenia a hlavne v nútry sú nádherné sedačky ako Recaro je to fakt podarená technika a nakolko ho asi dostanem do opatery tak moja zlatá Tatrička sa presune asi k dobrovolníkom ,ale aj tak som rád že ješte poslúží   

- Přílohy
- 

- DSC07138.jpg (124.05 KiB) Zobrazeno 3028 x

- 

- DSC07137.jpg (92.87 KiB) Zobrazeno 3029 x

- 

- DSC07136.jpg (92.69 KiB) Zobrazeno 3029 x

- 
				Ozorák Mikuláš
Peter s tým krásavcom sa Ti bude jazdiť ako v Legine. No určite bude nejaký  rozdiel. Ale Tatra je Tatra.

Miki

-peha-
- Kontaktovat uživatele:
Já viem som Tatrovák ale čo už teda oproti mojej potvorke má tenhle 18 rýchlostí a všetko mu tam ide ako automat no a hlavne ta jeho rýchlosť a sila v teréne to je jeho prednosť no a jedno je isté že tuhle krásku opláčem veď s nou už som 15 rokov to je doba čo patríme k sebe a už boli tendencie výmena za po generálke a potom Mercedes AVEO ale vždy som odolal len že došlo na obnovu parku a tak holka musí od nás a už teraz je mi smutno no život ide dalej a tak dúfam že ješte pár rokov vydržím spolu s tým krasavcom ale ako TATRA nebude...

- Přílohy
- 

- T-815 CAS-32.jpg (93.17 KiB) Zobrazeno 3029 x

- koniQ
- Bydliště: Most pri Bratislave, okr. Senec (4km do BA, 17 km do SC) pakáreň
Peha aj ked to IVECO je nadherne, ale dufam ze ti je jasne s cim prides na MANIN 2009  

Chevrolet Orlando white 1.8 LTZ, ALU 225/50R17, nove od 9/2011, kúpene 11/14 pri 69 000 km, od 72 000 km LPG Tartarini, 54 L nadrz,  3/17 125 000 km
blue Nubirka S 1.6 16V ,r.v.: 1997, bez klimy a ABS, LPG - Tartarini, od 15.3.2017 odpočíva vrakovisku v Bernolakove 330 000 km.

blue Nubirka S 1.6 16V ,r.v.: 1997, bez klimy a ABS, LPG - Tartarini, od 15.3.2017 odpočíva vrakovisku v Bernolakove 330 000 km.
Pěkný den   

Teda peháčku ale ta vejška aby jsi měl zachvíli do kabiny výtah 

No hlavně ať nám jezdí a nezlobí

Teda peháčku ale ta vejška aby jsi měl zachvíli do kabiny výtah

No hlavně ať nám jezdí a nezlobí

...no vidíš Peha a jiní zazdili Tatru 815 ( najmuté vedení  za 50tis. US dolarů měšíčně v minulosti - amíci ze strachu aby náhodou nepřišla do ameriky... ) poslanci nechtěli osobní reprezentativní s jediněčnou koncepcí, motor nad zadní nápravou, nikoli jako porsche za zadní nápravou a stačilo tak málo trochu elektroniky a nějaké ty vychytávky DSG ap. a to vše bez mrknutí oka, tak si osuš svoje, sám sleduji jednu Tatru 815 no trochu odstrojenou a upravenou s ochraným rámem pro TRAC - TRIAL u známého a Tatra se k nim dnes chová velmi přátelsky - dodala veškeré manuály ap., no vono je to o fandovství, to má ale jednu smůlu není vedeno shora, nakonec " zelení pitomci " zrušili objednávku z tendru ( asi Tatra dala malé " všimné ", tedy jak se dnes říká provizi... ) a  asi vyhraje Praga a to vodou chlazená a bez tradice ( V3S z padesátých let, byla taky vzduchem chlazená ale to už je skoro jako ze záhrobí a nebyla v podstatě dál vyvíjena...)
Inu mějte se fajn

Inu mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico

serpico
Re: Re:
Ja ešte k tej TATRE..ja skôr "nepochopím" jednu vec:
Tak ona vyhrá Paris-Dakar (kedy to bolo?-1988??alebo tak nejak) a oni nechajú také meno "zašpinené"-ba až dokonca pochované 

Tak ona vyhrá Paris-Dakar (kedy to bolo?-1988??alebo tak nejak) a oni nechajú také meno "zašpinené"-ba až dokonca pochované

Pokud vím, tak Tatra náklaďáky stále vyrábí a snad se uchytila mj. i v USA (zde je video z jedné US předváděčky: http://www.youtube.com/watch?v=xkAWTu4YGhQ). To, že u nás vyhrávájí italové (FIAT, kam patří IVECO) nebo němci (VW, kam patří MAN a SCANIA), je bohužel o něčem jiném než o kvalitách aut. Tady ostatně je názorně předvedeno, jak je TATRA "špatná" (v tom, k čemu je primárně určena) a ostatní běžná komerční konkurence "dobrá" (pohodlnost sedaček tam ale opravdu netestují, k tomu tahle auta totiž primárně určena jistě nejsou...):Muco píše:Ja ešte k tej TATRE..ja skôr "nepochopím" jednu vec:
http://www.stream.cz/video/11/33661-tat ... sice-dil-1
http://www.stream.cz/video/11/32727-tat ... sice-dil-2
PS: Jinak TATRA vyhrála Dakar Rally v letech: 1988, 1994, 1995, 1998, 1999 a 2001 (pokaždé řidíl Karel LOPRAIS). MAN jednou (2007), IVECO nebo SCANIA nikdy...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)

• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
No ty koki...a ja žijem asi v dobe ladovej  

.ja neviem prečo,ale myslel som si,že TATROVKY su legendou a oni medzi tým brázdia cesty na uplne inej "ploguli". No to sme s tými IVECAMI vyhrali(ked teda porovnám s Tatrou)
 .ja neviem prečo,ale myslel som si,že TATROVKY su legendou a oni medzi tým brázdia cesty na uplne inej "ploguli". No to sme s tými IVECAMI vyhrali(ked teda porovnám s Tatrou)
Inak poviem ti,sú Kráááásne !!!!!!!!!!!!!!!!Mne sa osobne vždy páčili a tieto nové,to koookám-krásny design ..nemám, slov... 

P.S. ten rok "88 Paris-Dakar si pamätám aj hlavne preto,akým logickým vynálezom sa vedeli z piesku vyhrabať (s tými dodatočne pripevnenými "lyžami" na naprave ) 

.ja neviem prečo,ale myslel som si,že TATROVKY su legendou a oni medzi tým brázdia cesty na uplne inej "ploguli". No to sme s tými IVECAMI vyhrali(ked teda porovnám s Tatrou)Inak poviem ti,sú Kráááásne !!!!!!!!!!!!!!!!Mne sa osobne vždy páčili a tieto nové,to koookám-krásny design ..nemám, slov...

P.S. ten rok "88 Paris-Dakar si pamätám aj hlavne preto,akým logickým vynálezom sa vedeli z piesku vyhrabať (s tými dodatočne pripevnenými "lyžami" na naprave )

...to Slame mistr " Dakar " Karel Loprais vyhrál opakovaně proto mistr Dakar, nemám námitek ale nebyl v nich motor z Tatry ale tuším Deutz nebo tak nějak, jinak 111 a 138 jsem zažil ve vojenských stavbách náhradní vojenská služba a ty auta byly nezničitelný uvezli dvojnásobek tonáže a když frajer urazil na stavbě přední kolo, tak dojela domů s jedním kolem na předku a panelem na korbě...to se prostě dnes nevidí... a co v rusku ji utopily v jezeru, přejížděli ho v zimě zamrzlý a nějak asi přeložily nebo  to nějak neodhadli a na jaře vytáhli dali baterku a zase jeli, to je z tisku a tuším, že ji postavili v rusku i pomník...a u zelených mozků dnes neprošla konkursem na vojenské vozidlo ach jo...
Mějte se fajn

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico

serpico
- 
				-peha-
- Kontaktovat uživatele:
Tákže dneska sme mali velké cvičenie na komrezné stanici plynu a bolo fajn   

- Přílohy
- 

- DSC07497.jpg (145.56 KiB) Zobrazeno 2916 x

- 

- DSC00685.jpg (175.3 KiB) Zobrazeno 2916 x

- 

- DSC00664.jpg (133.39 KiB) Zobrazeno 2916 x

- 
				-peha-
- Kontaktovat uživatele:
Ale potom náhle ostrý výjazd a žiadná sranda  Tatrička zhorela do tla
 Tatrička zhorela do tla

Tatrička zhorela do tla
 Tatrička zhorela do tla- Přílohy
- 

- DSC07517.jpg (120.72 KiB) Zobrazeno 2916 x

- 

- DSC07515.jpg (91.34 KiB) Zobrazeno 2916 x

- 

- DSC07521.jpg (114.24 KiB) Zobrazeno 2916 x

Peto a čo bola príčina ,že zhorela?  Ja som mal tiež kedysi tatru ale vyklápačku jazdilo sa na nej super
 Ja som mal tiež kedysi tatru ale vyklápačku jazdilo sa na nej super 

- 
				-peha-
- Kontaktovat uživatele:
Pravde podobne vytekal olej z hydrauliky a ten sa zapálil no drevo vydržalo ale TATRA je KO