nemal už niekto s tym problem poradte prosim
Moderátor: Blue Lanos
Myslim, ze niektore z Tvojich skusenosti tu nepomozu. Napriklad: Lanos nema rozdelovac ...Dark69 píše:V mojom pripade to bola spinacia skrinka a na nej v tom oriesku zapalovania uz vydrete kontakty...ak sa kontakty dotykali tak auto slo a sviecky hadzali iskru a ked sa kontakty pohli v tom oriesku auto mi zdochlo a sviecky nehadzali iskru, po opätovnom pretoceni klucikom kontakty sa zas dotkli a auto uz islo....to bola moja chyba a kamaratovi to iste robilo tiez ale on mal chybu v rozdelovaci. Palec nerozvadzal iskri k svieckam, proste haproval.... Zacni tym palcom v rozdelovaci, rozober ho a prekontroluj palec a veko rozdelovaca ci nemas uz vypalene kontakty v nom
No tak som sa sekolvado píše:Myslim, ze niektore z Tvojich skusenosti tu nepomozu. Napriklad: Lanos nema rozdelovac ...Dark69 píše:V mojom pripade to bola spinacia skrinka a na nej v tom oriesku zapalovania uz vydrete kontakty...ak sa kontakty dotykali tak auto slo a sviecky hadzali iskru a ked sa kontakty pohli v tom oriesku auto mi zdochlo a sviecky nehadzali iskru, po opätovnom pretoceni klucikom kontakty sa zas dotkli a auto uz islo....to bola moja chyba a kamaratovi to iste robilo tiez ale on mal chybu v rozdelovaci. Palec nerozvadzal iskri k svieckam, proste haproval.... Zacni tym palcom v rozdelovaci, rozober ho a prekontroluj palec a veko rozdelovaca ci nemas uz vypalene kontakty v nom
to: rudyxxx1
skus vyblikat chybu z ECU, pokial je to snimac, urcite tam nieco bude.
Dalsi mozna chyba je napr. ukostrenie motora, podtlakove hadicky v motore (derave), imobilizer
 Ostanem radsej asi vo svojej teme
 Ostanem radsej asi vo svojej teme   A ako to potom vlastne je? ked nema rozdelovac....Kable od sviecok idu kam? Co ich riadi?
 A ako to potom vlastne je? ked nema rozdelovac....Kable od sviecok idu kam? Co ich riadi?Jaaj no ratal som s tym ze to bude nieco takerudyxxx1 píše:http://eshop.autobenex.cz/cz/sortiment/ ... 1.0&ICO=16 pozri si toto malo by to byt to ak sa nemylim
 To maju uz novsie auta a nevedel som ze aj Lanos
 To maju uz novsie auta a nevedel som ze aj Lanos   Dik za info ...
  Dik za info ...Lanos ma dve zapalovacie cievky, kazda pre dve sviecky. Vzdy palia naraz sviecky 1+4 a 2+3. Odstranili sa tym pohyblive casti, ale pokial nastane nejaky problem so svieckou/kablom/cievkou, tyka sa to vzdy dvoch valcov.Dark69 píše:No tak som sa sekolvado píše:Myslim, ze niektore z Tvojich skusenosti tu nepomozu. Napriklad: Lanos nema rozdelovac ...Dark69 píše:V mojom pripade to bola spinacia skrinka a na nej v tom oriesku zapalovania uz vydrete kontakty...ak sa kontakty dotykali tak auto slo a sviecky hadzali iskru a ked sa kontakty pohli v tom oriesku auto mi zdochlo a sviecky nehadzali iskru, po opätovnom pretoceni klucikom kontakty sa zas dotkli a auto uz islo....to bola moja chyba a kamaratovi to iste robilo tiez ale on mal chybu v rozdelovaci. Palec nerozvadzal iskri k svieckam, proste haproval.... Zacni tym palcom v rozdelovaci, rozober ho a prekontroluj palec a veko rozdelovaca ci nemas uz vypalene kontakty v nom
to: rudyxxx1
skus vyblikat chybu z ECU, pokial je to snimac, urcite tam nieco bude.
Dalsi mozna chyba je napr. ukostrenie motora, podtlakove hadicky v motore (derave), imobilizerOstanem radsej asi vo svojej teme
A ako to potom vlastne je? ked nema rozdelovac....Kable od sviecok idu kam? Co ich riadi?

ešte raz diky všetkym ktory ste sa zučastnili tohoto prispevku
 ešte raz diky všetkym ktory ste sa zučastnili tohoto prispevku   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |