neviete niekto z akeho auta by najlepsie pasli vstreky do 1.5ky r.v 1999?
Tie ktore su original mi uz druhykrat odisli. Jeden znamy v servise mi povedal ze tymto autam sa to stava casto. Ze nechape ako a preco ale ze je totak, ze sa im proste tie vstreky nepodarili. Odisli mi moje povodne, vymenil som ich za kusy z buraneho auta a odisli uz aj tie. Teraz mam nahodene nejake z Hyundaia. Myslim ze to je zo starsieho Accentu. Teda zatial tam mam iba jeden, kedze som to menil dnes rano na parkovisku pod blokom
 ale cez vikend dam vsetky styri. Len si niesom isty ci bude chod motora presne taky ako bol z origo vstreky (ci je ta gramaz paliva ktore ´vstrekuju rovnaka aspon priblizne). Ale snad to bude fajn, lebo mam jeden Hyundai, 3 Daewoo a auto slape. Len by som rad vedel aku nahradu by ste mi odporucili, co vyhovuje najviac.
  ale cez vikend dam vsetky styri. Len si niesom isty ci bude chod motora presne taky ako bol z origo vstreky (ci je ta gramaz paliva ktore ´vstrekuju rovnaka aspon priblizne). Ale snad to bude fajn, lebo mam jeden Hyundai, 3 Daewoo a auto slape. Len by som rad vedel aku nahradu by ste mi odporucili, co vyhovuje najviac.

lebo co nezavolas to nezistis. Ale poslal som Ti  SZ
  lebo co nezavolas to nezistis. Ale poslal som Ti  SZ  
 este idem ochvilu do chevroletu ...
 este idem ochvilu do chevroletu ...